Loredana, în juriul unui show de la Antena 1 după o colaborare de peste 20 de ani cu Pro TV

Loredana, în juriul unui show de la Antena 1 după o colaborare de peste 20 de ani cu Pro TV

Loredana FOTO TVR

Loredana Groza (49 de ani) a semnat cu Antena 1, după ce în ultimii peste 20 de ani a fost una dintre vedetele Pro. Ea va face echipă cu Ştefan Bănică Jr. în juriul unei emisiuni cu tradiţie la postul Intact.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dorian Popa, Loredana şi Ştefan Bănică vor alcătui juriul noului sezon al show-ului de talente pentru copii „Next Star“, de la Antena 1, prezentat de Dan Negru din 2012.

Informaţia potrivit căreia Loredana a încheiat colaborarea cu Pro TV a fost confirmată de Negru pentru click.ro.

„Loredana şi Ştefan vor da mai multă valoare programului «Next Star», singurul kids-show TV din România“, a spus Dan Negru.

Loredana a început să colaboreze cu grupul Pro încă din anul 1996. Ea a făcut parte din echipa de antrenori a concursului „Vocea României“ timp de şapte sezoane, din 2011 până în 2017. De asemenea, în 2019, Lori a fost căpitanul celor 100 de artişti din juriul emisiunii „Cântă acum cu mine“, difuzată tot de Pro TV. 

Până acum, din juriul show-ului „Next Star“ au făcut parte, de-a lungul celor 10 sezoane, Dorian Popa, Pepe, Lidia Buble, Alina Eremia, CRBL, Lora, Maria Cârneci, Vasiel Muraru şi Connect-R. Dorian Popa este cel mai vechi membru al juriului, fiind în echipa show-ului încă din 2012. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: