Itsy şi Bitsy, starurile postului de radio Itsy Bitsy FM, capătă o nouă înfăţişare de la 1 septembrie

Itsy şi
Bitsy, starurile postului de radio Itsy Bitsy FM, capătă o nouă înfăţişare de
la 1 septembrie

Aceasta este noua înfăţişare pe care Itsy şi Bitsy o vor căpăta de la 1 septembrie FOTO itsybitsy.ro

Itsy şi Bitsy, starurile postului de radio Itsy Bitsy FM, vor căpăta o nouă înfăţişare de la 1 septembrie. Aceştia se vor moderniza pentru a fi pe gustul copiilor şi părinţilor din prezent şi se vor adapta identităţii de brand a staţiei, care vorbeşte despre „bucurie în familie“, scrie Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Schimbarea imaginii lui Itsy şi Bitsy, odată cu lansarea grilei de programe de toamnă a Itsy Bitsy FM, a fost realizată cu sprijinul Go Studio, divizia de buisiness GMP Group, specializată în design grafic şi branding, care a creat şi identitatea de brand Itsy Bitsy, în urmă cu un an, potrivit unui comunicat al postului de radio.

„Am investigat diverse posibilităţi grafice, dar ne-am bucurat când ne-a venit ideea să facem personaje modelate manual din fimo, inspiraţi fiind de animaţiile de succes «Shaun the Sheep» sau «Wallace & Gromit». Acum avem o grămadă de posibilităţi pentru a crea un univers viu şi divers pentru eroii Itsy şi Bitsy“, spune Bogdan Stanciu, Head of design GO Studio, citat de agenţia Mediafax.

Itsy şi Bity îşi aşteaptă prietenii zi de zi, de luni până vineri, între orele 07.00 şi 09.00, la matinalul pentru toată familia „ItsyBitsyNeaţa“. Cu cei doi extratereştri, cei mici se bucură de trezire dimineaţa, iar părinţii se pot ocupa veseli de pregătirile pentru grădiniţă sau şcoală. Totodată, în fiecare dimineaţă din septembrie, Itsy şi Bitsy oferă ascultătorilor un ghiozdan plin cu rechizite, precizează reprezentanţii postului de radio. Astfel, cu programe adaptate cerinţelor publicului, emisiuni noi, muzică optimistă şi realizatori pasionaţi, Itsy Bitsy FM aşteaptă atât părinţii, cât şi copiii pe frecvenţele din toată ţara şi pe site-ul itsybitsy.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: