INTERVIU Corbul a câştigat finala Masked Singer România. Cine este vedeta surpriză din spatele măştii

INTERVIU Corbul a câştigat finala Masked Singer România. Cine este vedeta surpriză din spatele măştii

Marea finală de la Masked Singer România

În final, marea aşteptare a publicului din România a luat sfârşit vineri seara, când cele patru vedete ajunse în finala „Masked Singer România” şi-au arătat identitatea. „M-am duelat cu toate măştile din lume”, a spus câştigătorul surpriză al emisiunii de la PRO TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce toate cele patru vedete din spatele măştilor au pus în scenă un spectacol desăvârşit, doar unul dintre ei a plecat cu trofeul acasă. După ce Leoaica şi Panda au fost demascaţi, lupta s-a dat între Corb şi Căpcăun, iar marele câştigător al primului sezon al emisiunii este nimeni altul decât Mugur Mihăescu, care a oferit un interviu pentru Click.ro.
 

Interviu cu marele câştigător

 
Click!: Spune-ne cum a fost această experienţă pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măştii?
Corbul: A fost o joacă, o întoarcere la copilărie şi ştiu că de la televizor s-a văzut al naibii de frumos.
 
Î: Cu ce alte măşti ai fi vrut să te duelezi?
 
R: M-aş fi duelat cu toate măştile din lume, nu asta era problema pentru mine. Măşti să fie! Că de duelat, ne duelam noi.
 
Î: Prezenţa ta în emisiune a fost un secret şi pentru cei apropiaţi. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus când lipseai de acasă?
 
R: Nu le-am spus nimic, pentru că nu lipseam de acasă, nevastă-mea era la şcoală şi eu fugeam repede, filmam şi mă întorceam. Nu am ţinut niciun secret, decât pentru mine.
 
Î: Povesteşte-ne cum a fost experienţa ”plecatului de acasă” şi sosirea la platou. Înţeleg că era o adevărată aventură.
 
R: Era o aventură, ca să ajung la filmări parcam maşina într-o locaţie stabilită. Du-te în dubă, că te aştepta acolo, îmbracă-te, pe urmă te luau bodyguarzii. Dacă mă vedea cineva noaptea când mă întorceam de la filmări, zicea că răpesc nişte persoane. A fost frumos, a fost funny.
 
Află cine s-a ascuns în spatele celorlalte măşti şi citeşte interviuri cu ei pe Click.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările