Fiica lui Ion Dichiseanu, veşti despre starea actorului: „Vrem să îl aducem repede acasă şi ne rugăm la Doamne Doamne să fie lângă el”

Fiica lui Ion Dichiseanu, veşti despre starea actorului: „Vrem să îl aducem repede acasă şi ne rugăm la Doamne Doamne să fie lângă el”

Mărturisiri impresionante şi veşti bune de la Spitalul Floreasca: Ion Dichiseanu este în stare staţionară şi lupta pentru viaţa sa.

„Este mult mai bine faţă de cum a ajuns la spital, noi ne rugăm în continuare să fie din ce în ce mai bine şi să ajungă acasă. Stă de ceva vreme în spital şi nu e uşor nici pentru noi, nici pentru el. Starea lui este stabilă, este staţionar, dar noi vrem să îl aducem repede acasă şi ne rugăm la Doamne Doamne să fie lângă el.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV. 

„Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Diagnosticul nu era unul plăcut, cred că mulţi nu ar fi trecut peste. Şi uite că DUmnezeu a fost şi este lângă el şi acum”, a mai spus fiica actorului.

În emisiunea lui Cristi Brancu cele trei femei, cele mai importante din viaţa marelui actor român, au făcut un apel la toţi cei care îi iubesc să trimită un gând bun către Ion Dichiseanu. “Îl iubim şi vrem să fie în continuare la fel de ambiţios şi cu la fel de multă voinţă, pentru că degeaba Dumnezeu lucrează dacă omul nu-şi doreşte. El iubeşte viaţa, oamenii şi îşi doreşte să trăiască”, a declarat Simona Florescu, fosta soţie a lui Ion Dichiseanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările