Emisiunea de umor „În puii mei“ va avea o prezentatoare

Emisiunea de umor „În puii mei“ va avea o prezentatoare

Mihai Bendeac aduce pe micile ecrane, în noul sezon „În puii mei“, personaje dintre cele mai diverse

Show-ul de comedie „În puii mei“, al cărui nou sezon debutează la jumătatea lunii, va avea o nouă prezentatoare – actriţa Anca Dinicu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu emisiunea de umor „În puii mei“, care va debuta pe micile ecrane pe 16 martie, de la ora 20.30. Printre surprizele noului sezon se numără şi faptul că echipei se alătură Anca Dinică. Aceasta, alături de echipa sa de actori, va întâmpina telespectatorii cu un „regal de comedie“, gândit până în cele mai mici detalii de Bendeac. 
 
„Am primit propunerea în timpul unei şedinţe de redacţie. În cadrul emisiunii mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje, iar acest lucru pentru mine a constituit o miză foarte puternică. În ceea ce priveşte rolul de prezentatoare, cred că m-a ghidat o inconştienţă pe care acum pot să o numesc intuiţie. Era ceva total nou pentru mine şi extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat şi am zis că trebuie să fac şi asta“, a mărturisit actriţa. 
 
anca dinica
Anca Dinică, alături de echipa sa de actori, vor apărea în noul sezon În puii mei FOTO Costin Nicolae 

Cooptată recent în echipa „În puii mei“, Anca Dinică spune că s-a integrat imediat: „Mulţi dintre colegii din emisiune mi-au fost şi colegi de facultate, ba chiar profesori, şi nu am avut probleme de acomodare. Tot aici am cunoscut nişte oameni extrem de dedicaţi şi de profesionişti, datorită cărora trezitul de dimineaţă nu a mai fost o corvoadă.“
 
În noul sezon „În puii mei“, realizat în regim cinematografic, Mihai Bendeac şi echipa sa vor aduce pe micile ecrane personaje dintre cele mai diverse: de la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: