Duel dramatic la Ferma între Kamara şi Remus Boroiu. Moroşanu, dezamăgit de cei doi: „Amândoi joacă teatru şi mă enervează“ VIDEO

Duel dramatic la Ferma între Kamara şi Remus Boroiu. Moroşanu, dezamăgit de cei doi: „Amândoi joacă teatru şi mă enervează“ VIDEO

Kamara speră să câştige cei 50.000 de euro pentru a putea plăti operaţia fiului său în vârstă de 4 ani FOTO Pro TV

În ediţia din 28 martie a reality show-ului „Ferma“, cântăreţul Kamara (43 de ani) l-a ales la duel pe instructorul de fitness Remus Boroiu (31 de ani) , iar lupta a fost una crâncenă, mai ales că ultimul era accidentat. La final, Cătălin Moroşanu s-a declarat dezamăgit de ambii concurenţi, fiind de părere că au exagerat şi au jucat teatru.

Kamara, trimis la duel de Silviu Ţolu, l-a ales drept adversar pe Remus Boroiu, pe care a reuşit să-l învingă şi, astfel, să-l elimine din Ferma de la Pro TV. 

Deşi iniţial a dat de înţeles că nu l-ar lua la luptă pe Remus dat fiind faptul că are piciorul în gips, cântăreţul s-a răzgândit şi a luat pe toată lumea prin surprindere, mulţi criticându-l pentru decizia de a alege un concurent accident şi acuzându-l că profită de un om vulnerabil pentru a fi în avantaj.

După două probe, în care Silviu a întâmpinat mari probleme din cauza accidentări la picior, Kamara a fost declarat câştigător.

„Cred că motivaţia de a lupta pentru băiatul meu îmi dă o putere fantastică. Pe terenul de fotbal mi se spune gladiatorul. Am jucat şi cu capul spart şi cu maxilarul fisurat şi n-am simţit durerea până la final“, a declarat Kamara la finalul duelului. 

Cântăreţul a mărturisit încă de la început că a decis să participe în emisiunea de la Pro TV pentru a câştiga premiul de 50.000 de euro pentru fiul său, Leon, în vârstă de 4 ani, care suferă de o formă de paralizie cerebrală şi are nevoie de o operaţie complicată pentru a putea merge. 

„Mă dor genunchii atât de tare încât nu am cuvinte să exprim“, a spus şi Remus, declarând că a învăţat o lecţie. „Nu mai faceţi niciun compromis, rămâneţi împreună până la final“, le-a transmis el celor mai buni prieteni din fermă, Diana Belbiţă şi Marius Crăciun. 

„Eşti un titan, te iubesc“, a ţinut să-i spună Kamara celui pe care l-a eliminat. 

Pe de altă parte, Cătălin Moroşanu s-a declarat dezamăgit de atitudinea celor doi concurenţi, acuzându-i că joacă teatru: „Joacă teatru şi mă enervează, nu-mi place. Remus a început să plângă pe acolo că s-a lovit iar la picior. Unde mai e onoarea de bărbat? E chestie de masculinitate. Pentru ceea ce a făcut nu pot să-l respect. Plus că s-a jucat mult teatru. El plângea pe acolo, Kamara mai avea puţin şi murea şi el. Bă fraţilor, m-am dus la Teatrul Bulandra? Trebuia să stea cineva la intrare şi să vândă bilete atunci. Nu-mi plac lucrurile astea forţate...“.

Şi Pastramă i-a împărtăşit opinia în ce-l priveşte pe Remus Boroiu şi accidentarea sa: „Nu s-a rănit aşa tare cât spune el. A fost o strategie a lui să fie protejat, a stat trei săptămâni în casă, nu a făcut nimic. Nu mai poţi, te duci acasă, tu ce vrei? Să ajungi în finală şi să câştigi cu piciorul rupt?“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: