„Dosarele DNA“: imaginea completă a noului dosar Udrea, la Prima TV

„Dosarele DNA“: imaginea completă a noului dosar Udrea, la Prima TV

Marius Saizu şi echipa emisiunii „Dosarele DNA“ analizează noile dosare în care este anchetată Elena Udrea FOTO Prima TV

Marius Saizu analizează în această seară, la „Dosarele DNA“, de la ora 21.00, toate informaţiile despre noua anchetă în care Elena Udrea este acuzată de luare de mită.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) cer arestarea Elenei Udrea, fostul ministru al turismului, într-un nou caz penal de mită. De data aceasta, procurorii spun că fostul candidat la cea mai înaltă funcţie în stat ar fi luat mită cinci milioane de euro de la Bogdan Buzăianu, unul dintre băieţii deştepţi din energie.

De asemenea, Elena Udrea este acuzată că ar fi orchestrat vânzarea unei vile din Eforie Sud de la instituţiile din subordinea ei către companii controlate tot de ea şi că ar fi folosit banii proveniţi din mită pentru a-şi face imagine în sau chiar a controla grupuri de media.

Marius Saizu şi echipa emisiunii „Dosarele DNA“ analizează de la ora 21:00, noile dosare în care este anchetată Elena Udrea. Ei vor prezenta acuzaţiile procurorilor precum şi toate informaţiile disponibile până în prezent.

În această seară, la Prima TV, vedeţi care este imaginea completă a dosarelor fostului ministru al dezvlotării şi turismului, cine sunt cei anchetaţi alături de ea şi până la ce nivel ajung acuzaţiile procurorilor DNA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: