Documentarul „colectiv“, printre filmele favorite ale lui Obama. Care a fost reacţia regizorului Alexander Nanau

Documentarul „colectiv“, printre filmele favorite ale lui Obama. Care a fost reacţia regizorului Alexander Nanau

Barack Obama

Barack Obama a dezvăluit că printre filmele preferate la care s-a uitat anul acesta se află şi „colectiv“, documentarul care spune care povestea primului an de după incendiul care a dus la moartea a 64 de oameni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa cum face în fiecare an, fostul preşedinte Barack Obama a împărtăşit şi de data aceasta filmele şi serialele preferate din anul care stă să se încheie, printre acestea numărându-se şi „colectiv“, documentarul observaţional care spune povestea primului an de după incendiul din clubul bucureştean cu acelaşi nume, care a dus la moartea a 64 de oameni.

Documentarul „colectiv", în regia lui Alexander Nanau, este şi propunerea României pentru o nominalizare la premiile Oscar 2021, secţiunea „Cel mai bun lungmetraj internațional", anterior numită „Cel mai bun film străin”.

La auzul veştii că fostul preşedinte al SUA a nominalizat doumentarul printre favoritele anului 2020, regizorul Alexander Nanau a reacţionat, anunţând vestea pe reţelele de socializare.

„ Mă bucur să văd că preşedintele Barack Obama a urmărit colectiv şi l-a inclus pe lista cu cele mai bune filme din 2020. Mulţumesc domnule preşedinte!“, a scris Nanau. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările