Dobrovolschi, câştig de cauză în procesul intentat lui Ovidiu Eftimie, de la Times New Roman: „Cu asta nu mă joc, pentru că e vorba de reputaţia mea“

Dobrovolschi, câştig de cauză în procesul intentat lui Ovidiu Eftimie, de la Times New Roman: „Cu asta nu mă joc, pentru că e vorba de reputaţia mea“

Mihai Dobrovolschi FOTO Facebook

Matinalul Radio Guerrilla, Mihai Dobrovolschi, a avut câştig de cauză în procesul pe care i l-a intentat lui Ovidiu Eftimie, de la Times New Roman, pentru o postare pe care acesta a făcut-o pe blogul personal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Dobrovolschi ar trebui să primească despăgubiri de 3.000 de euro de la jurnalistul Ovidiu Eftimie, a decis Curtea de Apel, după ce în prima instanţă realizatorul Guerrilla pierduse procesul, scrie Pagina de Media. 
 
Totodată, Ovidiu Eftimie este obligat să publice decizia instanţei pe blogul personal, „www.eftimie.net, cu aceleaşi caractere cu care sunt tipărite articolele contestate de către reclamant“, mai arată decizia Curţii de Apel, publicată pe Portalul Instanţelor de Judecată. 
 
Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu recurs. 
 
Dobovolschi l-a dat în judecată pe Ovidiu Eftimie pentru că jurnalistul a scris într-o postare pe blog că realizatorul de radio ar fi „acoperit“. 
 
Ovidiu Eftimie FOTO Adevărul 
 
Contactat de sursa citată, Dobrovolschi a oferit declaraţii cu privire la decizia Curţii de Apel: 
 
„El a scris nişte texte acum câteva luni, pe blog şi pe Facebook cum că aş fi acoperit. Am zis că nu am de ce să accept acest lucru, iar libertatea de exprimare este garantată în măsura în care nu se ating alte drepturi, cum ar fi dreptul meu la demnitate“, a spus Mihai Dobrovolschi pentru Pagina de Media. 
 
Totodată, realizatorul a menţionat că nu va ezita să-i dea în judecată şi pe alţii care „îi atacă demnitatea“: „Pe cei care mă atacă atât de puternic o să-i acţionez în judecată. Cu asta nu mă joc, pentru că e vorba de reputaţia mea“. 
 
În plus, Dobrovolschi a mărturisit că va dona o parte din suma de 3.000 de euro: „Am fost bucuros de această decizie, mi s-a dovedit că suntem o specie civilizată. O să donez cea mai mare parte din bani, iar restul îi voi ţine într-un cont pentru un alt viitor proces“. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: