Diana Belbiţă a fost eliminată din Ferma: „Îmi pare rău, dar fiica dvs. nu merita să fie aici“ VIDEO

Diana Belbiţă a fost eliminată din Ferma: „Îmi pare rău, dar fiica dvs. nu merita să fie aici“ VIDEO

Diana Belbiţă FOTO Pro TV

Luptătoarea MMA Diana Belbiţă a fost eliminată din reality show-ul „Ferma“ chiar înaintea finalei. În ediţia din 21 mai, susţinători au fost familiile concurenţilor, iar sportiva nu s-a putut abţine şi i-a spus tatălui Otnielei Sandu că fiica lui nu merită să fie în concurs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diana Belbiţă (22 de ani) a fost eliminată de la „Ferma“ chiar de Marius Crăciun (23 de ani), cei doi având o relaţie foarte apropiată. 

Sportivii au luptat pentru postul de fermier-şef, însă duelul a fost de această dată cu eliminare, lucru ce a luat pe toată lumea prin surprindere. 

Familiile concurenţilor au fost prezente în gradenă pentru a-i susţine, însă finalul luptei a fost unul marcat de reproşuri. 
 
Diana Belbiţă, considerată concurenta cea mai puternică din acest sezon, a pierdut lupta cu ochii în lacrimi şi a afirmat că nu a fost corect ce s-a întâmplat. Îndreptându-şi atenţia către tatăl Otnielei Sandu, sportiva a spus: „Nu trebuia să fim noi, eu şi Marius, faţă în faţă. Sunt oameni aici care ar fi trebuit să plece de mult. Îmi pare rău, domnule Sandu, dar fiica dumneavoastră nu merită să fie aici“.
 
Cuvintele Dianei au făcut-o pe Otniela să izbucnească în lacrimi. „Nu ştiu ce s-a întâmplat între voi, dar să ştii că îmi pare sincer rău, te rog să mă crezi. Eşti ca şi copilul meu“, i-a spus la final Dianei tatăl Otnielei.
 
„Îmi pare rău că am părăsit ferma. Am fost luată prin surprindere. Sunt mândră de Marius. Plec astăzi, dar nu pierd astăzi, pentru că las în urma mea un om care cu siguranţă îmi va duce visul mai departe“, a mai declarat Diana Belbiţă.
 
„Nici nu simt că este o victorie, nu pot să cred că cea mai dragă persoană din fermă pleacă din cauza mea. Sper să nu o deamăgesc şi să ajung în finală“, a declarat şi Marius Crăciun.

Duelul dintre Diana Belbiţă şi Marius Crăciun de la minutul 48.00.
 
 

În această seară, 22 mai, de la ora 21.30, Otniela Sandu, Marius Crăciun, Cătălin Moroşanu, Cătălin Zmărăndescu şi Florin Pastramă vor lupta pentru un loc în finala „Ferma“ şi premiul de 50.000 de euro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările