Copia lui Amza Pellea, la „Românii au talent”. Nea Marin de Timişoara l-a cucerit, pe vremuri, până şi pe adevăratul Amza

Copia lui Amza Pellea, la „Românii au talent”. Nea Marin de Timişoara l-a cucerit, pe vremuri, până şi pe adevăratul Amza

Ion Cristina, nea Marin de Timişoara, la „Românii au talent” FOTO Click.ro

O nouă ediţie "Românii au talent", o nouă serie de poveşti emoţionante. Vineri seara, un taximetrist din Timişoara a cucerit publicul cu umorul său, fiind o adevărată sosie ă a celebrului Amza Pellea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direct de la Timişoara, simpaticul domn Ion Cristina, născut de fapt în Pătulele, judeţul Mehedinţi, i-a adus lui Amza Pellea un omagiu surprinzător.  

„Îmi place când lumea mă strigă Nea Mărin”, a spus acesta înainte de a urca pe scenă. Sosia lui Amza Pellea are însă un regret, acela că nu a mai putut să se bucure de viaţa de artist. Dar iată că a avut ocazia să cucerească juriul şi publicul la „Românii au talent” (PRO TV). 
 
Ion Cristina nu este străin de televiziune, el fiind vedetă la Ştirile PRO TV încă din anul 2008, când postul de televiziune l-a filmat în câmpul muncii, adică în timp ce lucra ca taximetrist.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările