CNA amendează România TV cu 15.000 de lei. Care au fost motivele

CNA amendează România TV cu 15.000 de lei. Care au fost motivele

Foto: Arhivă

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul România TV cu 5.000 de lei pentru afirmaţii făcute de Diana Şoşoacă şi cu 10.000 de lei pentru cele făcute de  Mugur Mihăescu şi Gelu Vişan. Ce au spus aceştia pe post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amenda  de 10.000 de lei a fost aplicată pentru ediţia din 08.04.2021 a emisiunii „Punctul culminant” şi pentru emisiuni de ştiri şi dezbateri din 10.04.2021, la difuzarea cărora au fost încălcate prevederile art. 3 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, precum şi cele ale art. 64 alin. (1) lit. a), b) şi ale art 40 alin. (4) din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual. 
 
Amenda de 5.000 de lei a fost dată pentru ediţia din 03.04.2021, ora 21.00 a emisiunii „Breaking News”, în cadrul căreia nu au fost respectate prevederile art. 64 alin. (1) lit. a), b) şi nici cele ale ale art 40 alin. (4) din Codul audiovizualului. 
 
Ce au declarat pe post cei trei: 
 
Diana Şoşoacă:
 
Poliţiştii la acest moment primesc amenzi pentru faptul că intermediază legături de pedofilie şi de prostituţie în România?
Poliţia Română, cei care se ştiu vinovaţi şi sunt băgaţi în traficul de carne vie şi organe este amendată la acest moment?
 
Mugur Mihăescu:
 
Eu v-am mai spus şi sunt unul dintre puţinii care au lansat faptul că aceşti oameni nu sunt neomarxişti sunt nazişti. Asistăm la ascensiunea nazismului la putere prin căi democratice
Dacă vreţi nazism, aţi ales naziştii păstraţi-vă naziştii.
 
Gelu Vişan:
 
Aşa a început să se instaureze nazismul în Germania.
Asistăm acum la un tip de guvernare nou şi pentru mine, pentru că eu am zis neomarxist, îl studiez de 10 ani de zile, dar acum constat că are accente foarte puternice de nazism.
Avem o clasă, un fel de clasă conducătoare, formată din neomarxişti-neonazişti, care pur şi simplu au pus piciorul pe gâtul României.
Eu vă dau scris că Arafat nu poate să stea mai mult de o săptămână, o să încerce micul neomarxist, neonazist de Barna.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările