Antonia, în juriul noului talent-show de la Antena 1: cine sunt ceilalţi trei cântăreţi

Antonia, în juriul noului talent-show de la Antena 1: cine sunt ceilalţi trei cântăreţi

Antonia a mai făcut parte din juriu unei emisiuni de talente

Antena 1 a dezvăluit numele vedetelor care vor face parte din juriul „The Four – Cei 4“, noua emisiune de talente a postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo sunt cele patru nume mari ale industriei muzicale din România care vor ocupa câte un loc la pupitrul juriului „The Four – Cei 4“.

Cu o experienţă de aproape zece ani în industria muzicală, Antonia este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România,  dominând topurile, dar şi playlisturile radiourilor. Artista a mai făcut parte din juriul unui show de muzică, „KidSing“, difuzat de Kanal D. La rândul ei, Feli se bucură de statutul de cântăreaţă, dar şi de acela de compozitoare, lansând mai multe hit-uri după ce s-a făcut remarcat tot într-un talent-show, „Vocea României“.  

Latura masculină a juriului „The Four – Cei 4“ este reprezentată de Cheloo şi Carla’s Dreams, ambii membri în juriile altor emisiuni de la Antena 1 – „iUmor“, respectiv „X Factor“.

Noutatea absolută de pe piaţa de divertisment din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni concurenţi încă din prima ediţie a emisiunii.

Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a „Final Four – Cei patru“ va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.

În fiecare ediţie a emisiunii, noi şi noi tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul îi vor provoca, astfel că niciunul dintre „Cei patru“ nu va fi în siguranţă. Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate voturile membrilor juriului, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului. 

Lupta pentru a rămâne unul dintre „Cei patru“ vine însă şi cu o mulţime de avantaje. Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obţină un loc pe unul dintre scaune.

    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: