Începe „Aventură cu 4 stele“, noul show de la Antena 1: prin ce peripeţii trec Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak şi Flick în prima ediţie

Începe „Aventură cu 4 stele“, noul show de la Antena 1: prin ce peripeţii trec Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak şi Flick în prima ediţie

Primele vedete ale ediţiei sunt Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak şi Flick, Domnul Rimă FOTO Antena 1

Emoţiile şi umorul îşi fac apariţia în această seară, la Antena 1, în noul show „Aventură cu 4 stele“, începând cu ora 20.30. Emisiunea reuneşte vedete dispuse să trăiască ambele variante ale unei vacanţe de neuitat în Grecia: în condiţii de lux sau departe de confortul cu care sunt obişnuiţi, ca adevăraţi localnici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 14 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, vedetele fiecărei ediţii experimentează o vacanţă atipică, ce îmbină confortul luxului şi al peisajelor de vis cu munca fizică la care vor fi supuşi pentru a-şi câştiga traiul zilnic. Primele vedete ale ediţiei sunt Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak şi Flick, Domnul Rimă. 
 
Vedetele s-au reunit la aeroport pentru a-şi începe împreună aventura, dar au fost luaţi prin surprindere, deoarece au fost supuşi la prima probă a emisiunii. Miza acestei provocări a stabilit cine a beneficiat de un transport de lux către prima destinaţie şi cine a fost nevoit să circule cu un microbuz, alături de restul echipei. Speak şi Margherita nu au început cu dreptul experienţa grecească şi au călătorit în condiţii mai puţin plăcute şi ghinionul se pare că i-a urmărit în continuare. 
 
 
 
Pe parcursul călătoriei, maşina a întâmpinat probleme cu cureaua de accesorii, responsabilă de funcţionarea sistemului de răcire. Aşadar, cele două vedete au rămas blocate în mijlocul pădurii, la 400 de kilometri de destinaţie. Obişnuită cu spiritul găştii din care face parte, Margherita a crezut iniţial că este o glumă şi nu a realizat că mai are de petrecut câteva ore bune fără aer condiţionat, în căldura sufocantă a unui mijloc de transport defect. Înghesuiţi de bagaje şi neputincioşi, într-un autobuz a cărui temperatură trece de 35 de grade, pierzătorii primei probe au fost nevoiţi să se obişnuiască cu condiţii care i-au scos din zona de confort.
 
 
La polul opus, Gina şi Flick, care s-au bucurat de servicii de clasa I, şi-au continuat liniştiţi drumul către prima locaţie a emisiunii şi au condimentat ediţia cu reacţii pline de ironie. Tot printr-o rimă, Flick a ţinut să le transmită un mesaj colegilor ce se confruntau cu prima lor peripeţie din acest show, chiar înainte de a ajunge în Grecia: ,, Vis à vis de cureaua ta de accesorii, pot să zic că I’m so sorry!“.
 
Pe lângă probele stabilite de către Cosmin Seleşi, prezentatorul show-ului, aceştia mai întâmpină o provocare în stil grecesc: limba vorbită de localnici. Barierele culturale şi lipsa unor traducători care să asigure o comunicare eficientă îi vor plasa pe cei patru în situaţii care de care mai amuzante. Limbajul semnelor devine cel mai important în situaţia dată, iar întrebările adresate de vedete în limba română şi răspunsurile în greacă pe care aceştia le primesc stârnesc cele mai spumoase reacţii: „Doamna mă înţelege perfect, eu cred că avem o legătură emoţională“, spune Margherita, în timp ce Speak realizează că „e greu, foarte greu“.
 
 
Experienţele unice prin care celebrităţile alese trec se intensifică în momentul în care o parte dintre vedete vor ajunge să locuiască în casa unor localnici din satul Maronia, prima destinaţie a ediţiei. Gina, Speak şi Flick sunt primii care simt pulsul Greciei, căci sunt puşi faţă în faţă cu un stil de viaţă diferit, dar şi cu o limbă pe care nu reuşesc sub nicio formă să o înţeleagă. „Ea spune în limba ei, noi vorbim în limba noastră şi ia uite ce bine ne înţelegem noi două!”, se amuză Gina în timp ce repetă obsesiv aceleaşi cuvinte de bază învăţate în greacă.
 
Neobişnuiţi cu programul de muncă al doameni Traki, gazda în vârstă de 89 de ani, Gina, Speak şi Flick sunt treziţi la ora 7 în fiecare dimineaţă, fără a beneficia de confortul de care se bucură Margherita la hotel, ca rezultat al succesului obţinut în proba din show. Aşa se face că cei trei sunt nevoiţi să se adapteze la un program în stil milităresc, în care sunetul ceasului deşteptător este înlocuit de ameninţările localnicei, care oricum nu pot fi descifrate. „Cappuccino, cappuccino, café“, se amuză băieţii, care au impresia că vor fi răsfăţaţi de noua gazdă, ce pare hotărâtă să îi antreneze într-un program intens, în care să îi înveţe cele mai diverse şi solicitante munci ale localnicilor.
 
„Ne-a tras de picioare!“, aşa au fost întâmpinaţi în fiecare dimineaţă Gina, Speak şi Flick de doamna Traki, care nu înţelegea importanţa sfertului academic sau a somnului de frumuseţe. 
 
 
Tot în ediţia din această seară, Gina Pistol este copleşită de emoţii. Povestea doamnei Traki, căreia îi spun „mamaie“ şi care a rămas orfană de mică, dar şi a uneia dintre fetele acesteia o înduioşează până la lacrimi pe frumoasa blondă.
 
„Mamaie mi se pare un om foarte puternic. Şi îmi aduce aminte de bunicii mei“, spune Gina Pistol printre lacrimi, mărturisind de asemenea că ea este un om tare empatic şi se emoţionează adesea ascultând poveştile altor oameni.
 
 
„Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările