VIDEO Roxette aniversează 30 de ani de carieră la Bucureşti, în 2015

VIDEO Roxette aniversează 30
de ani de carieră la Bucureşti, în 2015

Roxette a mai concertat la Bucureşti, în 2011, şi la Cluj-Napoca, în 2012

Roxette revine la Bucureşti anul viitor şi va concerta la Arenele Romane din Capitală, pe 17 mai, anunţă organizatorii, Emagic. Show-ul este inclus într-un turneu  european prin care duoul suedez aniversează trei decenii de carieră.

„Este minunat să revii pe scenele internaţionale. Mesajele primite din partea publicului de-a lungul acestor ani este copleşitor şi abia aşteptăm să-i reîntâlnim“, au transmis membrii trupei într-un comunicat. 

„The 30th Anniversary Tour 2015“ va începe pe 10 mai 2015, la Milano, urmând că o săptămână mai târziu grupul să ajungă din nou în România. Roxette a mai concertat la Bucureşti, în 2011, şi la Cluj-Napoca, în 2012. 

Cu o colecţie impresionantă de hit-uri, duo-ul suedez a reuşit să domine clasamentele muzicale în anii ’90 şi a înregistrat de-a lungul carierei vânzări de peste 75 de milioane de albume. Printre hiturile lor se numără „The Look“, „Listen To Your Heart“, „It Must Have Been Love“ şi „Joyride“. 

Roxette a luat o pauză de câţiva ani, în care solista Marie Fredriksson a luptat cu cancerul. Spre bucuria fanilor, aceasta a învins boala, iar în 2011 trupa s-a reunit.

Biletele pentru concertul din 17 mai, de la Arenele Romane din Bucureşti, vor fi puse în vânzare miercuri, 12 noiembrie, pe site-ul www.myticket.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările