VIDEO Delia, o nouă piesă cu substrat, „Acadele“: „Gura lumii nu oboseşte parcă niciodată“. Pentru videoclip s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr

VIDEO Delia, o nouă piesă cu substrat, „Acadele“: „Gura lumii nu oboseşte parcă niciodată“. Pentru videoclip s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr

Delia, în clipul „Acadele“ FOTO Nick Stavre

Delia (36 de ani) a lansat o piesă nouă, „Acadele“, chiar înainte de concertele „Acadelia“ de la Sala Palatului, din 14, 15 şi 16 noiembrie. La filmările clipului s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr din care s-a construit o piscină plină cu bile multicolore, iar versurile piesei fac trimitere la LGBT şi familia tradiţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Delia a lansat o nouă piesă, „Acadele“, ale cărei versuri au fost compuse chiar de artistă. 

Versurile piesei fac referire la controversa creată în jurul LGBT. „Boicot, boicot“ este versul care se repetă în piesă, iar Delia face trimitere subtilă şi la referendumul privind familia tradiţională: „În dulcele stil clasic şi deloc tradiţional/ Noi n-o ardem în plastic, noi facem totul natural...“. De asemenea, cântăreaţa poartă un hanorac cu mesajul: „Love sees no colour“.
 
La filmările clipului, pe lângă cele 500 de kilograme de zahăr, s-au mai utilizat încă 10 kilograme de bomboane m&m, 15 kilograme de marshmellows, 20 kilograme de bomboane, 30 de kilograme de tort, 100 cupcakes, 150 acadele.  
     
   
FOTO Nick Stavre

Delia va cânta în premieră piesa „Acadele“, pe care a compus-o încă de când a dat titlul acestui show, însă aceasta nu va fi singura premieră: interpretarea piesei „Cine m-a facut om mare“, la care Delia ţine foarte mult şi pe care a compus-o în întregime (muzică şi versuri), va fi un moment cu totul şi cu totul special, iar cei care vor fi în sală vor înţelege exact ce înseamnă acest lucru. 
 
 
Spectacolul „Acadelia“ din 16 noiembrie este deja sold out, astfel, cei care nu vor să rateze cel mai curajos show al toamnei mai pot achiziţiona bilete pentru concertele din 14 şi 15 noiembrie. De asemenea, cei care optează pentru categoria de bilete VIP vor beneficia de acces separat, special treatment food & drinks, activări speciale şi goodie bags. 
 
Totodată, există opţiunea achiziţionării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de „meet & greet“ cu Delia are un cost separat faţă de preţul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de „meet & greet“ ca participanţii să aibă ahiziţionat şi un bilet la unul dintre concertele „Acadelia“. Pe lângă accesul la „meet & greet“, cumpărătorii acestei categorii de preţ primesc şi piese din merch-ul Acadelia. Biletele se pot achiziţiona de aici.
 
„Acadelia“, show pentru care Delia se pregăteşte deja intens ore întregi pe zi, se anunţă a fi o experienţă memorabilă pentru cei care vor face parte din acest scenariu curajos pus la cale de artistă împreună cu echipa sa. Din meniu nu vor lipsi, după cum mărturiseşte Adrian Tapciuc, regizorul spectacolelor, un decor multifuncţional impresionant, o trupă numeroasă de balet, ţinute extravagante, 10 aparate laser de mare putere, 130 de metri pătraţi de ecran led, peste 300 de aparate de lumină inteligentă, zeci de costume şi machiaje speciale, coregrafii şi elemente dulci, care vor da savoare poveştii „Acadelia“.
 
FOTO Nick Stavre

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările