VIDEO Începe sărbătoarea B’Estfest Summer Camp 2013

VIDEO Începe sărbătoarea B’Estfest Summer Camp 2013

Rapperul Nas este unul dintre headlinerii de la aceast[ ediíe FOTO Universal

B'Estfest Summer Camp 2013 începe vineri după-amiaza, în comuna Tunari, de lângă Bucureşti, iar capul de afiş al primei seri este trupa scoţiană Texas. În cele trei zile de festival, publicul va putea asista la zeci de concerte, iar organizatorii, Emagic, promit o ediţie aniversară cu show-uri pentru toate gusturile.

Accesul în zona de eveniment se va face vineri începând cu ora 17.00, urmând ca în celelalte două zile porţile să se deschidă la ora 16.00, concertele fiind programate să înceapă după ora 18.00.

Anul acesta, festivalul împlineşte şapte ani, iar pentru această ediţie aniversară organizatorii vor lansa compilaţia „B’ESTFEST Vol. 2“, care include melodii ale unor trupe şi artişti precum Texas, Nas, Grimus, Les Elephants Bizarres sau Vama. 

Pe 5 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Texas, The Heavy, Vama şi Madddog, iar pe Coca-Cola Stage vor concerta Tiamat, Viţa de Vie - cu un show special, care va include exclusiv piese de pe albumul „Fenomental“ -, 1000 Mods, Nişte Băieţi şi Changing Skins. La Jägermeister Rock Arena vor avea loc show-uri acustice ale celor mai apreciate trupe rock din România, urmate de concerte full-electric ale unor nume fresh ale scenei underground.

Pe scenă vor urca Omul cu Şobolani, Les Elephants Bizarres, Ţapinarii, Gothic şi Diamonds are Forever. La Vodafone Dance Arena, după miezul nopţii, vor mixa Joker, CARO şi Bass Turbat, cu un show live în premieră la B’Estfest, warm-up-ul fiind asigurat de Amon şi Yuffa&Hardcore, urmând ca de after party să se ocupe echipa Electrocord (NotSoCommonDj, The Basstard şi UNU’).

A doua zi a festivalului, 6 iulie, îl va avea ca headliner pe Nas, secondat de Nneka, pe scena principală, iar Biohazard şi Coma vor concerta pe Coca-Cola Stage. Programul zilei va fi deschis de East Roots şi Subcarpaţi, pe Ciuc Premium Stage, şi de White Walls şi Piranha, pe scena Coca-Cola. Vodafone Dance Arena va găzdui cele mai fierbinţi nume ale scenei drum and bass, dubstep şi electro - Noisia, Gojira & Planet H, ROA, Heath Ward, Electrocord şi Amon -, iar pe Jägermeister Rock Arena vor concerta trupele Grimus, ZOB, Loungerie II, Breathelast şi Roadkill Soda.

Mai sunt bilete

Ultima zi a evenimentului are în program nume precum Chase&Status şi Enter Shikari, pe scena Ciuc-Premium, alături de Electric Fence şi Shadowbox & Chimie, Soilwork, Subscribe, Goodbye to Gravity şi Hentai Corporation.

Distracţia din Vodafone Dance Arena va fi asigurată de Friction, Phirah, DJ Paul Sawyer şi Basswise (Diamondz & Alex Dark), iar în Jägermeister Rock Arena concertele acustice vor fi susţinute de Partizan, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion şi Perfect Zero to Infinity, în timp ce de party-ul din Freedom Music Arena Silent Discotheque se va ocupa echipa Electrocord. Groove On Stage Octogonal Stage include numeroşi DJ din zona jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro şi hip-hop, precum Adnana Sun, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, Fane, Jo.E, Kosta, Martianarts, Miss I, Pseudub, Redulian, Rastahfairy, Rotopercutor, Tzuc şi Ufe.

Biletele mai pot fi achiziţionate şi de la casa de bilete amplasată la intrare. Abonamentele costă 199 de lei, în timp ce biletele de o zi sunt disponibile la preţul de 99 de lei.

Linii speciale de transport

Cei care vor participa la B'ESTFEST Summer Camp vor avea la dispoziţie o linie specială care va funcţiona inclusiv pe timpul nopţii.Evenimentul va dura trei zile, în perioada 5-7 iulie, în comuna Tunari.
Regia Autonomă de Transport(RATB)  va asigura transportul celor care vor să participe la eveniment, punând la dispoziţia acestora o linie specială de transport, care va merge până la intrarea în zona festivalului.

Linia care va asigura transportul va funcţiona tur-retur, de la Piaţa Charles de Gaulle, din faţa parcului Herăstrău (staţia de metrou Aviatorilor),  şi se va opri şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B'ESTFEST Park. Autobuzele vor avea inscripţionat textul „Linie specială B'ESTFEST“ şi vor pleca la fiecare 15 minute.
Vineri, 5 iulie, în prima zi a festivalului, primul autobuzul va porni spre eveniment la ora 16.30, în timp ce pentru următoarele două zile, transportul va fi asigurat începând cu ora 16.00, iar până la ora 22.00, autobuzele vor avea o frecvenţă de 15 minute. După ora 22.00, autobuzele vor veni la 60 de minute, acest lucru fiind valabil până la ora 5.00.

La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B'ESTFEST Park spre Bucureşti în funcţie de fluxul de spectatori, la un interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 6.00. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei, echivalentul unui bilet pentru liniile speciale, iar plata va fi posibilă fie prin validarea portofelului electronic preîncărcat, fie prin achiziţionarea titlului de călătorie la urcarea în autobuz.

Publicul va avea la dispoziţie şi linia de maxi-taxi 445, care are staţia la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36, ori la Staţia Băneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15-20 de minute, iar capătul liniei va fi în apropierea festivalului.

Pentru cei care vor alege să vină cu maşina personală vor exista două parcări în cadrul B'ESTEFEST Park, una cu plată, lângă intrarea în festival, şi una gratuită, aflată la o distanţă mai mare.

Viaţa la cort

Cei care vor să trăiască pe deplin experienţa B'estfest Summer Camp, bucurându-se de cele trei zile şi trei nopţi de concerte şi distracţie, o pot face şi în acest an cazându-se în campingul B'estfest Park, aproape de zona de party-uri. Preţul unui voucher de cazare în camping este de 40 lei şi, mai mult decât atât, cei care nu au deja un cort în echipamentul personal îşi pot închiria sau chiar achiziţiona unul.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: