Paraziţii concertează, pe 30 ianuarie, la Berăria H din Bucureşti

Paraziţii concertează, pe 30 ianuarie, la Berăria H din Bucureşti

Grupul Paraziţii este format din Cheloo, Ombladon şi Freakadadisk FOTO Facebook

Grupul rap Paraziţii va susţine un concert, pe 30 ianuarie, de la ora 23:45, la Berăria H din Capitală, preţurile biletelor disponibile fiind de 25 şi 30 de lei, informează organizatorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul Paraziţii a fost format de Cheloo, în 1994, împreună cu Ombladon şi Freakadadisk, şi a debutat cu piesa „În Jur“, pe 13 septembrie acelaşi an.

Primul album, „Poezii Pentru Pereţi“, produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995, iar în 22 de ani de existenţă, grupul rap Paraziţii a lansat mai mult de 30 de single-uri şi peste 20 de albume, în formulă completă, colaborări şi solo.

Cel mai recent single Paraziţii, „Demnitate“, realizat în colaborare cu Daniel Lazăr, a fost lansat în luna noiembrie a anului 2015, odată cu un videoclip regizat de Bogdan Păun.

Biletele pentru concertul din Bucureşti pot fi achiziţionate online, de pe iabilet.ro, şi de la Berăria H. După data de 20 ianuarie preţul acestora va creşte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările