Adevărul Live: De vorbă cu Michael Jackson de România

Bogdan Ioan pregăteşte un Tribute Show Michael Jackson

Michael Jackson de România, aşa cum mai este cunsocut Bogdan Ioan, câştigătorul „Vocea României“ 2018, pregăteşte un Tribute Show Michael Jackson. Tânărul vorbeşte despre cum i s-a schimbat viaţa după câştigarea concursului de la Pro TV şi ce planuri de viitor are.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Ioan are 29 de ani, s-a născut la Constanţa şi a urmat cursurile Facultăţii de Arhitectură din Iaşi. În februarie 2018, a absolvit facultatea, iar în martie şi-a urmat visul de a cânta, încurajat de tatăl său: s-a înscris la preselecţiile „Vocea României“. Cu melodia „Earth Song“ pe care a cântat-o în audiţiile pe nevăzute a întors în câteva secunde scaunele celor patru antrenori, un adevărat record la „Vocea României“. A devenit câştigătorul „Vocea României“ 2018, în echipa lui Smiley.

Astăzi, Bogdan Ioan vine în studioul Adevărul Live pentru a ne povesti cum i s-a schimbat viaţa după câştigarea concursului „Vocea României“, experienţele prin care a trecut şi spectacolul „Michael Jackson Tribute Show“ care va avea loc pe 25 iunie, la Fratelli Studios, de la ora 21.00.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: