Kanye West îşi apără convingerile despre Donald Trump în noul cântec

Kanye West îşi apără convingerile despre Donald Trump în noul cântec

Foto AFP

Rapperul american Kanye West, după o săptămână în care a publicat mai multe mesaje controversate pe Twitter, îşi apără convingerile în privinţa preşedintelui Donald Trump în noul cântec, scrie BBC.

Piesa "Ye vs. The People" este cântată împreună cu rapperul T.I.: "Reprezinţi tipi care par fără inimă", spune West şi T.I. îi dă replica, spunând că West încurajează "supremaţia albilor". Însă West insistă, spunând că "luptă pentru popor". 
 
Făcând aluzie la o fotografie cu el purtând o şapcă cu celebrul mesaj al lui Trump "Make American Great Again", West cântă: "Purtând şapca voi arăta poporului că suntem egali". 
 
Miercuri, rapperul american i-a adus un omagiu lui Donald Trump, numindu-l "fratele său", un mesaj care i-a adus mulţumiri din partea preşedintelui american. 
 
"Nu trebuie să fiţi de acord cu Trump, dar nimeni nu mă poate împiedica să-l iubesc", a scris pe Twitter rapperul. "Suntem doi dragoni de energie. Este fratele meu. Iubesc pe toată lumea. Nu sunt de acord cu orice face fiecare (...) Avem dreptul la a gândi independent".
 
"Mulţumesc, Kanye, eşti foarte cool", i-a răspuns preşedintele Statelor Unite pe contul său de Twitter. 
 
Kanye West a reînceput să publice mesaje pe reţeaua de socializare, după ce a pierdut 10 milioane de fani în raport cu luna mai a anului 2017 când avea încă 27 de milioane de persoane care-i urmăreau postările.
 
Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 de premii Grammy.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările