Fiul lui Ştefan Bănică, protagonist în noul videoclip al artistului: „Povestea piesei e inspirată dintr-o întâmplare reală pe care am trăit-o în adolescenţă“ VIDEO

Fiul lui Ştefan Bănică, protagonist în noul videoclip al artistului: „Povestea piesei e inspirată dintr-o întâmplare reală pe care am trăit-o în adolescenţă“ VIDEO

Ştefan Bănică a lansat videoclipul piesei „Până la cer“

Ştefan Bănică (51 de ani) a lansat videoclipul piesei „Până la cer“, în care protagonist este fiul său, Radu Ştefan (16 ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Single-ul „Până la cer“ este compus de Ştefan Bănică şi este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor, „Picat din Lună“, din cariera cântăreţului. 
 
În videoclipul piesei, lansat recent, protagonist este chiar fiul artistului, Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani. Tânărul joacă rolul tatălui său la vârsta adolescenţei. 
 
„Povestea cântecului «Până la cer» e inspirată dintr-o întâmplare reală, pe care am trăit-o în adolescenţă, iar actorul care mă joacă pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ştefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoţionant pentru noi şi mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu Ştefan apare în videoclip alături de o colegă de-ale lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa şi videoclipul“, a declarat Ştefan Bănică, potrivit Unica.ro.
 
 
Pentru vânzările acestui album, Ştefan Bănică a primit Discul de Aur în cadrul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, în decembrie 2018. 
 
Ştefan Bănică, tată pentru a treia oară 
 
Ştefan Bănică a ales să-şi anunţe fanii că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului de Crăciun de anul trecut, de la Sala Palatului. Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva (34 de ani), care este însărcinată, s-au căsătorit în luna septembrie 2017, în Bulgaria. 
 
Artistul mai are o fiică din căsătoria cu Andreea Marin, Ana Violeta Bănică, în vârstă de 11 ani. 
 
Image result for stefan banica lavinia parva
Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică FOTO Zoltan Lorencz

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: