David Duchovny, hotărât să răpească inimile românilor. Actorul vine la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi cântăreţul David Duchovny, în vârstă de 58 de ani, vine pentru prima dată în România cu ocazia turneului european din 2019, iar biletele sunt puse deja în vânzare.

România este ţara pe care actorul american a pus-o a doua, după Rusia, în agenda de turneu. Actorul american va cânta alături de band-ul său la Sala Palatului în concertul „Every third thought tour“ din data de 10 februarie 2019, de la 20.00.

Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny revine pentru a doua oară în Europa în calitate de cântăreţ, iar motivul pentru care o face este acela că a avut un succes răsunător. De altfel, mesajul lui este simplu: „Ne vedem în Europa!“ 

Bucureşti este o destinaţie extrem de aşteptată de artist. Starul a spus că a auzit multe despre căldura publicului român, care i-a primit foarte bine toate filmele şi serialele, adăugând că abia aşteaptă să apară în faţa acestuia.

Aflat pe ultima sută de metri cu lucrul în studio pentru cel de-al treilea album, vedeta şi-a stabilit turneul european din 2019. Personajul principal din „Californication“ a scris trei cărţi şi a lansat deja două albume muzicale. 

Biletele s-au pus în vanzare astfel: categoria VIP - 350 lei, categoria 1 - 250 lei, categoria 2 - 150 lei, categoria 3 - 120 lei şi categoria 4 - 90 lei. Acestea se pot achiziţiona online de pe EventimBilete.roBilet.roIabilet.roMyticket.ro, din reţeaua magazinelor partenere sau de la casa de bilete a Sălii Palatului.

David Duchovny este singurul actor care a câştigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-o serie de televiziune atât la categoria comedie, cât şi dramă. Acesta a jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney şi Robin Williams şi a ajuns la inimile privitorilor cu rolurile din „Dosarele X“ şi „Californication“. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite