Cântăreţul The Weeknd scoate la licitaţie, exclusiv în format NFT, o colecţie unică de lucrări grafice şi muzică

Cântăreţul The Weeknd scoate la licitaţie, exclusiv în format NFT, o colecţie unică de lucrări grafice şi muzică

Cântăreţul canadian The Weeknd va scoate la licitaţie, exclusiv în format NFT, o colecţie unică de lucrări grafice şi muzică nouă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Colecţia NFT - activ digital unic, care nu poate fi replicat, cunoscut sub numele de jeton nefungibil (non-fungible token - NFT) - va fi scoasă la vânzare pe 3 aprilie, pe Nifty Gateway.

Licitaţia va începe cu vânzarea a trei lucrări de artă, însoţite de câte un segment al unui nou cântec. Ele pot fi cumpărate în număr nelimitat.

O licitaţie deschisă 24 de ore este centrată pe o lucrare grafică şi noua piesă, completă şi nefiltrată. Câştigătorul acesteia va fi singura persoană care va deţine cântecul pe care The Weeknd nu îl va lansa pe nicio platformă.

Lucrările artistice au fost dezvoltate de Strange Loop Studios în colaborare cu The Weeknd.

The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a transmis: „Blockchain (serviciu pentru criptomonede, n.r.) democratizează o industrie care, de-a lungul timpului, a fost închisă. Am căutat mereu moduri de a inova pentru fani şi de a schimba această industrie muzicală arhaică şi faptul că NFT permite creatorilor să fie văzuţi şi ascultaţi mai mult ca oricând după regulile lor este foarte interesant. Intenţionez să contribui la această mişcare şi pot vedea că foarte curând va fi integrată în mecanismul industriei muzicale”.

Duncan Cock-Foster, cofondator al Nifty Gateway, a spus: „Intrarea lui The Weeknd în spaţiul NFT marchează un moment fundamental în istoria NFT. Faptul că unul dintre cei mai influenţi cântăreţi R&B ai generaţiei noastre creează în acest mediu este o validare pentru întreg spaţiul NFT”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările