Bilete cu preţ redus, puse în vânzare joi şi vineri la concertele cu Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth din Bucureşti

Bilete cu preţ redus, puse în vânzare joi şi vineri la concertele cu Joe Cocker, Patricia Kaas şi
Megadeth din Bucureşti

Organizatorii concertelor s-au gândit şi la posibilităţile financiare ale fanilor. FOTO Facebook

Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete, iar promoţia se derulează doar joi şi vineri, în magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului şi la Librăria Mihai Eminescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul formaţiei Megadeth va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane din Bucureşti. Pentru acest concert, preţul întreg al unui bilet este de 100 lei, iar cu reducerea aplicată un tichet va costa 75 de lei.

Concertul Patriciei Kaas, „Kaas Chante Piaf“, va avea loc pe 23 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti. Pentru acest eveniment preţurile întregi pornesc de la 100 de lei şi ajung până la 350 de lei. Cu reducerea aplicată, un bilet va costa între 75 de lei şi 262 de lei.

Concertul lui Joe Cocker va avea loc pe 4 august, la Romexpo Bucureşti. Preţurile biletelor pornesc de la 135 de lei şi ajung până la 750 de lei, iar cu reducerea aplicată un bilet va costa între 100 de lei şi 562 de lei.

Cei ce doresc să comande bilete online o pot face de pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările