Alexandra Uşurelu lansează o nouă piesă în colaborare cu Mircea Vintilă, „Ceva se întâmplă cu noi“

Alexandra Uşurelu lansează o nouă piesă în colaborare cu Mircea Vintilă, „Ceva se întâmplă cu noi“

Mircea Vintilă şi Alexandra Uşurelu vor lansa piesa „Ceva se întâmplă cu noi“

După colaborarea cu Cornel Ilie şi Vunk pe piesa „Noptile trec (doar visele rămân)“, Alexandra Uşurelu lansează o nouă piesă împreună cu Mircea Vintilă, ce beneficiază şi de un clip filmat în Brazilia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Uşurelu este interpreta care s-a remarcat în ultimii ani prin vocea caldă şi piesele sensibile, originale, compuse şi acompaniate de Bobby Stoica (ex Voltaj), Mircea Rusu, Walter Dionisie. Numită de către Andreea Marin „Norah Jones a României“, apariţiile Alexandrei sunt speciale pentru că transforma scena într-un decor de vis, boem, cu proiecţii sub forma de tablouri ce te poartă într-o altă dimensiune, cea a sufletului.

Primul său videoclip a fost făcut în colaborare cu actorul Dan Bordeianu la piesa „Doi Străini“, iar după ce „Nopţile trec (doar visele rămân)“ a devenit în 2013 genericul serialului de la Acasa TV „Îngeri Pierduţi“, tot în acelaşi an, Alexandra a susţinut concertul de deschidere al trupei Vunk de la Sala Polivalentă. După toate acestea, Alexandra Usurelu lansează o nouă piesă în colaborare cu Mircea Vintilă.  

Pe 17 Aprilie, ora 20:00, în cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions de la Palatul Ghika, Alexandra Uşurelu va lansa oficial „Ceva se întâmplă cu noi“, un cântec cald ce readuce în faţa publicului vocea inconfundabilă a unui maestru al muzicii folk : Mircea Vintilă.

„Am descoperit acest glas minunat al Alexandrei şi mi-am dorit să stau de vorbă cu ea şi cu Bobby Stoica, producătorul ei, în ideea unei colaborări pentru câteva spectacole. De aici s-a nascut ideea de a cânta «Ceva se întâmplă cu noi» împreună. Totul s-a întâmplat foarte repede“, declară Mircea Vintilă.

La randul ei, Alexandra a spus: „Toată muzica ce se asculta şi cânta la mine acasă în copilărie, se leagă de acest domn şi de cântecele sale. Ca şi mine, cu siguranţă sunt mulţi dintre voi cărora li se luminează chipul când aud numele de Mircea Vintila, acest povestitor care «oxigeneaza sufletul», după cum spunea Mircea Rusu.“

Data de lansare a acestui single nu este întâmplătoare pentru ca mesajul piesei se potriveşte foarte bine cu perioada sărbătorilor de Paşte. Cântecul vorbeşte despre liniştea pe care trebuie să şi-o găsească fiecare ca să-şi hrănească nu doar trupul, ci şi sufletul.

Alături de Alexandra Usurelu şi de Mircea Vintila, pe scena de la Palatul Ghika vor urca muzicianul argentinian Mariano Castro, Adrian Flautistu, un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului şi a muzicii pop, şi apreciatul percuţionist Dan Încrosnatu dar şi un alt invitat surpriză cu totul special.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: