Zack Snyder va regiza „Justice League“, continuare a filmului „Batman vs. Superman“

Zack Snyder va regiza „Justice League“, continuare a filmului „Batman vs. Superman“

„Justice League“ va reuni supereroii DC Comics, într-o încercare de a face faţă celor de la Marvel

Filmul „Justice League“ va fi lansat în anul 2018, speculaţiile din ultima vreme fiind confirmate de preşedintele companiei Warner Bros. Astfel se va continua acţiunea din „Batman vs. Superman“, iar regizor va fi Zack Snyder.

Companie de producţie Warner Bros. a confirmat zvonurile apărute în ultima vreme potrivit cărora pelicula „Batman vs. Superman“ se va continua cu o altă producţie, „Justice League“, programată pentru anul 2018, un film în care supererorii benzilor desenate DC vor face concurenţă cu cei ai studiourilor Marvel.

Regizorul american Zack Snyder, cel care a lucrat, printre altele, la realizarea unor filme precum „Man of Steel“, „300“ sau „Watchmen“, a fost, la rândul lui, confirmat la „cârma“ viitoarei producţii. Astfel, acţiunea din „Batman vs. Superman“, film care va ieşi pe piaţă în 2016, se va continua cu „Justice League“, pentru care scenariul este încă în producţie.

Vestea a fost confirmată şi de Greg Silverman, preşedintele Warner Bros., care a declarat că ideea filmului „Justice League“ este deja luată în considerare. „Universul din «Batman vs. Superman» se va extinde şi se va ajunge la «Justice League»“, a spus Silverman. Viitoarea peliculă va concretiza intenţia studioului de a rivaliza cu ideea de echipă a superoilor pusă deja în practică de Marvel cu viitoarea producţie „Avengers: Age of Ultron“.

În prezent, Snyder se pregăteşte pentru filmările „Batman vs. Superman“ pentru care a mai adus un personaj, pe Cyborg, care va fi jucat de Ray Fisher, cunoscut pentru rolul în care l-a interpretat pe Muhammad Ali. Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) şi Gal Gadot (Femeia Minune) vor fi actorii cu care Snyder va lucra la acest film şi care ar putea să apară şi în viitoarea producţie. Pe lângă Superman, Batman sau Cyborg, în „Justice League“ ar mai putea să fie văzuţi Aquaman, Flash şi Lanterna Verde.

Cu o astfel de peliculă, Warner Bros. încearcă să recupereze la capitolul profit, după ce filmele „Lanterna Verde“ şi „Jonah Hex“ nu au adus încasări considerabile, din moment ce Warner nu şi-a valorificat proprietatea intelectuală şi nu are o strategie cu supereroi pusă la punct precum rivalii de la Marvel, aşa cum afirmă critici. Pe de altă parte, trilogia Dark Knight şi pelicula „Man of Steel“ au reprezentat unele dintre cele mai profitabile producţii lansate de acest studio de producţie.

În 2008, Warner Bros. a fost aproape de a realiza filmul „Justice League“, dar regizorul George Miller, creator al „Mad Max“ şi „Happy Feet“, a cerut un buget mult prea mare, proiectul fiind abandonat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: