Trailer „Star Wars: The Force Awakens“: noi imagini pentru partea întunecată a Forţei VIDEO

Trailer „Star Wars: The Force Awakens“: noi imagini pentru partea întunecată a Forţei VIDEO

Partea întunecată a Forţei se face vizibilă în noul trailer FOTO Captură

Filmul „Star Wars: The Force Awakens/ Războiul Stelelor: Trezirea Foreţei“ are parte de un nou trailer în care sunt arătate mai multe imagini pentru partea întunecată a Forţei. Totodată, Han Solo şi Chewbacca se întorc în acţiune.

Star Wars: The Force Awakens“ beneficiază de un nou clip video de promovare, intitulat „All The Way“. În clipul video, aceeaşi voce misterioasă anunţă că „A avut loc trezire (n.r. - a Forţei)... Ai simţit-o?“, dar de data aceasta imaginile arată că Liderul Suprem Noke (Andy Sekis) a fost cel care a pus întrebarea. Iar Kylo Ren (Adam Driver), membru al Cavalerilor Ren şi aliat al Primului Ordin, este cel care răspunde: „Da“. „Nici măcar tu nu ai făcut faţă unui asemenea test. Este timpul“, mai spune Snoke, fără ca figura să îi fie vizibilă.

Pe lângă această scenă, fanii mai pot vedea imagini dedicate Ordinului Întunecat, dar şi câteva secvenţe cu Poe Dameron (Oscar Isaac), a cărui confruntare cu Ren beneficiază de mai multe secunde din trailer. Totodată, Han Solo şi Chewbacca se întorc în acţiune.

Primul trailer de la „Star Wars: Trezirea Forţei“ a generat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube şi 8,8 milioane de vizualizări pe Facebook. Trailerul noului film, regizat de cineastul J. J. Abrams, oferă spectatorilor câteva informaţii preţioase despre direcţiile principale ce vor fi abordate în film şi despre provocările cărora vor trebui să le facă faţă personajele principale.

Noul film din seria „Războiul stelelor“ ar putea obţine încasări de peste 100 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord şi încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit estimărilor formulate de compania de cercetări de piaţă Rentrak.

Filmul „Star Wars: Trezirea Forţei“, al şaptelea din această serie cinematografică, va fi lansat în Marea Britanie pe 17 decembrie, cu o zi mai devreme decât lansarea din Statele Unite a peliculei.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au anunţat ulterior că vor continua seria „Războiul Stelelor/ Star Wars“ cu aceste trei noi filme.

Franciza „Războiul stelelor“ a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum „May the force be with you/ Forţa fie cu tine“) au intrat în cultura populară mondială.

Franciza „Star Wars“, creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările