Oscar 2019: Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, gala nu va avea o gazdă oficială. Declaraţiile lui Kevin Hart, cel care trebuia să prezinte evenimentul VIDEO

Oscar 2019: Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, gala nu va avea o gazdă oficială. Declaraţiile lui Kevin Hart, cel care trebuia să prezinte evenimentul VIDEO

Kevin Hart FOTO Guliver/Getty Images

Academia Americană de Film a stabilit alte planuri pentru gala de decernare a Premiilor Oscar de anul acesta, după ce comediantul şi actorul american Kevin Hart (39 de ani) a confirmat oficial că nu va mai fi prezentatorul ceremoniei care va avea loc pe 24 februarie 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, gala Oscarurilor se va desfăşura fără un prezentator oficial, după plecarea lui Kevin Hart, care nu şi-a mai dorit rolul, în urma scandalului creat în jurul unor mesaje adresate homosexualilor, postate pe contul personal de Twitter, relatează Daily Mail.
 
Academia Americană de Film nu a făcut oferte noi pentru o gazdă alternativă, în locul lui Hart, care a confirmat miercuri, invitat la „Good Morning America“, că nu va fi gazda evenimentului. 
 
„Vreau ca toată lumea să ştie că am terminat cu asta“, a declarat actorul. „Este o decizie pe care am luat-o personal şi nu vreau să mai discut despre ea“, a adăugat el.
  

Pentru anul acesta, producătorii au selectat o listă de celebrităţi care vor ţine discursuri  şi vor introduce diverse momente ale serii, în locul unui prezentator, în noaptea de 24 februarie 2019.
   
Hart a fost anunţat la 4 decembrie drept gazdă a ceremoniei Oscarurilor din 2019. La scurt timp, însă, actorul american a anunţat că renunţă la rolul de prezentator, după ce, în urma unor mesaje homofobe publicate pe conturile sale online în urmă cu mai mulţi ani, Academia Americană de Film i-a dat un ultimatum pentru a se scuza.
 
Astfel, comediantul Kevin Hart a făcut mai multe comentarii la adresa homosexualilor, în timpul unor numere de stand-up comedy în urmă cu 10 ani. Unele mesaje, publicate pe Twitter, au fost şterse joi, iar Kevin Hart a publicat un videoclip pe Instagram, unde explică întreaga situaţie:  
 
„Echipa mea mi-a spus: «O, Doamne, Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani». Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit“, notează News.ro. 
 
Într-unul dintre mesaje, Kevin Hart spunea că cea mai mare teamă a sa este ca fiul său să devină homosexual: „Una dintre cele mai mare temeri de-ale mele este ca fiul meu să devină homosexual. asta este o teamă. Ţineţi minte, nu sunt homofob... Fiţi fericiţi. Faceţi ce vreţi.Dar eu, ca bărbat heterosexual, dacă pot să previn ca fiul meu să fie gay, o voi face“. 


După mai multe ore, Hart a revenit cu un alt video în care spunea că Academia Americană i-a dat un ultimatum: „cere-ţi scuze sau găsim o nouă gazdă“. Însă, mărturiseşte actorul, acest lucru s-a întâmplat deja de-a lungul timpului. 
 
„Am decis să trec peste partea cu scuzele. Motivul este acela că am făcut asta de mai multe ori. Nu este prima dată când a venit vorba despre asta. Am discutat. Am explicat. Am spus cine sunt acum faţă de cine eram. Nu voi continua să mă întorc şi sunt într-un loc complet diferit în viaţa mea“, a motivat vedeta americană. 
 
La mai puţin de două ore distanţă, Kevin Hart a anunţat printr-un mesaj publicat pe Twitter că renunţă la a prezenta gala şi a oferit scuzele pe care le dorea toată lumea: 
 
„Am ales să renunţ la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar. Nu doresc să distrag atenţia într-o noapte în care ar trebui să fie sărbătorite atâtea talente. Îmi cer iertare faţă de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele mele lipsite de sensibilitate din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Evoluez şi vreau să continui să fac asta. Scopul meu este să aduc oamenii laolaltă, nu să îi despart. Transmit multă dragoste şi aprecierea mea Academiei. Sper să ne vedem din nou“.


Kevin Hart, care a jucat, în 2017, în producţia „Jumanji: Welcome to the Jungle“ i-ar fi urmat lui Jimmy Kimmel, care a prezentat ceremoniile din 2017 şi 2018.
 
Nominalizările pentru toate categoriile premiilor Oscar vor fi anunţate pe 22 ianuarie 2019, iar cea de-a 91-a gală va avea loc pe 24 februarie 2019, la Los Angeles.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările