Kevin Spacey revine pe marele ecran în ciuda acuzaţiilor de hărţuire sexuală. În ce film va juca

Kevin Spacey revine pe marele ecran în ciuda acuzaţiilor de hărţuire sexuală. În ce film va juca

Kevin Spacey a fost concediat de Netflix din ultimul sezon al serialului „House of Cards“, după acuzaţiile de hărţuire sexuală FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Kevin Spacey( 58 de ani) revine pe marele ecran în „Billionaire Boys Club“ în ciuda acuzaţiilor de hărţuire sexuală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kevin Spacey revine pe marele ecran cel puţin încă o dată, în ciuda acuzaţiilor de comportament sexual nepotrivit, scrie standard.co.uk, citat de News.ro. 
 
Câştigătorul premiului Oscar, care a fost concediat din serialul "House of Cards", produs de Netflix, ca urmare a învinuirilor care i-au fost aduse, va apărea în „Billionaire Boys Club“.
 
Recentul trailer al filmului care va fi lansat luna viitoare, care a fost filmat în urmă cu mai bine de doi ani, confirmă că Spacey şi-a păstrat rolul. 
 
În noul film, în care mai joacă Ansel Elgort, Emma Roberts şi Suki Waterhouse, Spacey îl interpretează pe Ron Levin, un artist condamnat la închisoare pentru schema Ponzi din anii 1980, la Los Angeles. 
 

Kevin Spacey, îngropat de acuzaţii

Derapajele comportamentale ale lui Kevin Spacey au intrat în atenţia presei după ce Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery“, l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale în anul 1986, pe când avea doar 14 ani. La scurt timp, Spacey a publicat un mesaj pe Twitter în care îi cere iertare, precizând însă că nu-şi aminteşte cu exactitate ce s-a întâmplat în acea noapte, având în vedere că era sub influenţa alcoolului şi că au trecut 30 de ani de atunci. Întreaga poveste aici

Totodată, Spacey a pus capăt speculaţiilor şi a recunoscut că este gay, făcând o precizare care i-a înfuriat pe mulţi: „Povestea asta (referindu-se la cele relatate de Rapp – n.r.) m-a încurajat să vorbesc şi despre alte lucruri. (...).“ Mesajul integral aiciKevin Spacey a fost pus la zid atât de fani, cât şi de oamenii din industrie care susţin că dezvăluirea orientării sale sexuale nu este altceva decât o „fumigenă PR-istică“ menită să diminueze prejudiciile de imagine care îi sunt aduse prin dezvăluirile lui Rapp. 
 
După dezvăluirile lui Rapp, numeroase acuzaţii de hărţuire sexuală l-au vizat pe Spacey, inclusiv venite din partea fiului actorului Richard Dreyfuss şi a mai multor membri ai echipei serialului Netflix „House of Cards“. 
 
În urma valului de acuze, Kevin Spacey a fost concediat de Netflix şi, într-o decizie fără precedent la Hollywood, a fost înlocuit de regizorul Ridley Scott în drama „All the Money in the World“, producţie deja finalizată şi care va avea premiera în luna decembrie. Rolul lui Spacey va fi făcut de Christopher Plummer (87 de ani), care a început deja filmările. 
citeste totul despre: