FOTO Prima imagine cu Sir Ian McKellen în rolul detectivului Sherlock Holmes

FOTO Prima imagine cu Sir Ian McKellen în rolul detectivului Sherlock Holmes

Sir Ian McKellen (75 de ani) îl interpretează pe Sherlock Holmes în pelicula „Mr.Holmes“ FOTO Wire Photos/ Reuters

Prima fotografie cu Sir Ian McKellen în rolul celebrului detectiv Sherlock Holmes a fost postată pe contul personal de Twitter al actorului englez, în vârstă de 75 de ani. Pelicula „Mr.Holmes“, în regia lui Bill Condon, va debuta pe marile ecrane anul viitor, scrie theguardian.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faimosul detectiv particular Sherlock Holmes, creat de autorul şi medicul scoţian Arthur Conan Doyle, revine pe marile ecrane anul viitor, în interpretarea actorului de origine engleză, Ian McKellen. Cea mai nouă producţie din franciza „Sherlock Holmes“, „Mr.Holmes“, nu se bazează însă pe poveştile scrise de Arthur Conan Doyle în secolul al IXI-lea, ci pe romanul autorului Mitch Cullin, „A Slight Trick of the Mind“, din 2005, în care îndrăgitul detectiv are 93 de ani.

Zilele trecute, actorul Ian McKellen şi-a surprins fanii de pe Twitter într-un mod foarte plăcut, după ce a postat o primă fotografie din pelicula ce va avea premiera anul viitor.

„Peste 70 de actori l-au jucat pe Sherlock Holmes. Acum, a împlinit 93 de ani şi a venit rândul meu (să-l joc – n.r.)“, a scris actorul englez în dreptul imaginii, alături de hashtag-ul #MrHolmes.

 Sir Ian McKellen în rolul detectivului Sherlock Holmes FOTO Twitter/ Arhivă personală Ian McKellen

Printre actorii care l-au interpretat, de-a lungul timpului, pe Sherlock Holmes se numără celebrii Michael Caine, Robert Downey Jr., Jeremy Brett, Christopher Lee şi Roger Moore.

În romanul lui Mitch Cullin, „A Slight Trick of the Mind“, Sherlock Holmes este portretizat drept un bărbat bătrân, incapabil să meargă fără a se ajuta de un baston şi cu o memorie nu foarte bună. Ajuns la 93 de ani, Holmes trăieşte împreună cu menajera sa şi fiul acesteia, căruia încearcă să-i povestească viaţa sa înainte de a o uita de tot.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: