Filmul „Căpitanul America: Război civil“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „Căpitanul America: Război civil“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Iron Man, interpretat de Robert Downey Jr., şi Captain America, interpretat de Chris Evans, sunt în tabere diferite FOTO Arhivă

Filmul „Căpitanul America: Război civil/ Captain America: Civil War“ a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1,9 milioane de lei şi 87.100 de spectatori, potrivit News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul, regizat de Anthony şi Joe Russo, cu Chris Evans în rolul principal, este construit pe o formulă ce pare să fie mereu câştigătoare, ce include personaje Marvel precum Iron Man, Black Widow şi Captain America, care se luptă, într-o serie de scene spectaculoase şi dramatice, cauzate de o propunere de lege care le cere super-eroilor să se pună în slujba ONU.
 
Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo şansă să îi ţină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceştia să se deconspire autorităţilor. Dacă Omul de Oţel (Robert Downey Jr) susţine legea, Căpitanul America (Chris Evans) crede că aceasta limitează libertăţile individuale. Alţi supereroi se aliază poziţiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor.
 
„Războiul civil“ este cel de-al 13-lea film al Universului Cinematografic Marvel, lansat de Walt Disney Studios. Din distribuţie mai fac parte actorii Gwyneth Paltrow (Pepper Potts), Scarlett Johansson (Black Widow), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff), Tom Holland (Spiderman), Sebastian Stan (Winter Soldier), Paul Bettany (The Vision), Frank Grillo (Crossbones) şi Anthony Mackie (Falcon).
 
 
Lungmetrajul „Cartea Junglei/ The Jungle Book“, regizat de Jon Favreau, a coborât pe poziţia a doua în clasamentul sfârşitului de săptămână, după ce a încasat aproape 487.000 de lei şi a fost vizionat de peste 23.000 de spectatori.
Pelicula „Cartea Junglei“ readuce pe marile ecrane aventurile din romanul omonim scris de Rudyard Kipling, într-o versiune cinematografică în care abundă efectele speciale. Produs de studiourile Disney, filmul live-action beneficiază de vocile actorilor Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray şi Jamie Dornan.
 
Filmul de acţiune „Atac de Ziua Naţională/ Bastille Day“, de James Watkins, se află pe locul al treilea în clasament, cu încasări de aproximativ 186.000 de lei şi peste 9.000 de spectatori. Michael Mason trăieşte în Paris şi e un hoţ de buzunare. El fură o geantă care conţine mai multe decât un portofel şi se trezeşte vânat de CIA. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările