A apărut trailerul extins pentru „Once Upon a Time in Hollywood“, filmul lui Tarantino cu DiCaprio şi Pitt VIDEO

A apărut trailerul extins pentru „Once Upon a Time in Hollywood“, filmul lui Tarantino cu DiCaprio şi Pitt VIDEO

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio şi Al Pacino în noul film al lui Tarantino FOTO Cinemagia

Odată cu premiera mondială de la Cannes a filmului lui Quentin Tarantino „Once Upon a Time in Hollywood“, a fost lansat şi trailerul complet al celui de-al nouălea film al celebrului regizor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trailer-ul complet al filmului „Once Upon a Time in Hollywood“ îl arată pe Al Pacino, care interpretează rolul producătorului american de film Marvin Shwartz, urmat de o scenă cu personajul interpretat de Leonardo DiCaprio, vedeta de cinema Rick Dalton, care arde un grup de nazişti, într-o scenă de film. 
 
Pe lângă duo-ul Rick Dalton (DiCaprio) şi Cliff Booth (Pitt), trailerul conţine şi cadre cu Margot Robbie, care o portretizează pe Sharon Tate, dar şi cu actorul Damon Herriman, care interpretează rolul lui Charles Manson, scrie Esquire.
 
De asemenea, trailerul îl arată şi pe regretatul actor Luke Perrry, în ultimul său rol. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 26 iulie 2019. 
 

Tarantino şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la Cannes alături de noua lui soţie, Daniela Pick, şi de actorii Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie. „Iubesc cinematografia şi voi o iubiţi. Este aventura de a descoperi o poveste pentru prima dată. Sunt entuziasmat să mă aflu aici la Cannes pentru a prezenta publicului «Once Upon a Time in Hollywood». Întreaga echipă a muncit din greu pentru a oferi iubitorilor de film ceva original“, a declarat cunoscutul regizor. 
 
Margot Robbie, Daniela Pick, Tarantino, DiCaprio şi Brad Pitt la premiera filmului de la Cannes FOTO Getty Images
 
Cu acţiunea plasată în 1969, în toiul revoluţiei hippie şi a transformării totale a Hollywoodului, „Once Upon a Time in Hollywood“ are în centru un actor fără succes (Pitt) care joacă într-un serial western şi pe dublura lui (DiCaprio), care încearcă să supravieţuiască. Coincidenţa face ca personajul lui Brad Pitt, Rick Dalton, să fie vecinul actriţei Sharon Tate, starleta şi soţia lui Roman Polanski care a fost una dintre victimele lui Charles Manson. 
 
Bugetul filmul este estimat la 100 de milioane de dolari, iar Tarantino a dezvăluit anterior că filmul va fi similar - ca stil şi plan al acţiunii - peliculei „Pulp Fiction“ (1994) şi va fi lansat pe 26 iulie.
 
„Rick şi Cliff se străduiesc să-şi facă o carieră într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Însă Rick are o vecină foarte faimoasă, Sharon Tate. Am lucrat la acest scenariu timp de cinci ani şi, în plus, mare parte din viaţă am trăit în Los Angeles, inclusiv în 1969, când aveam şapte ani. Sunt foarte entuziasmat să spun povestea unui Los Angeles şi a unui Hollywood care nu mai există astăzi. Şi nu aş putea fi mai mulţumit şi mai fericit de dinamica acestei echipe, DiCaprio şi Pitt. A fost complicat de dus la capăt acest proiect, dar am reuşit“, a declarat Tarantino.
 
Trio-ul de la Cannes: Tarantino, DiCaprio şi Pitt FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: