Un clip amuzant făcut de Emilia Clarke în culisele Game of Thrones a devenit viral: cum l-a surprins actriţa pe Jon Snow

Un clip amuzant făcut de Emilia Clarke în culisele Game of Thrones a devenit viral: cum l-a surprins actriţa pe Jon Snow

Actorii Emilia Clarke şi Kit Harington interpretează două dintre personajele principale ale serialului FOTO HBO

Un nou filmuleţ amuzant din culisele îndrăgitului serial „Games of Thrones“, publicat de Emilia Clarke, actriţa care o interpretează pe Daenerys Targaryen, a cucerit internetul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe platourile de filmare ale celebrului serial „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor“, atmosfera pare a fi una extrem de relaxată, iar actorii se distrează înregistrând filmuleţe amuzante, spre bucuria fanilor. 
 
În cel mai recent video postat de celebra actriţă britanică Emilia Clarke pe Instagram îl putem vedea pe Kit Harington în pielea personajului Jon Snow, care încearcă să imite un... dragon, ajutându-se de haină pentru a crea impresia unor aripi false.  

„Doamne! A mângâiat o singură dată dragonul şi acum se crede unul“, a fost descrierea glumeaţă pusă de actriţa Emilia Clarke în dreptul filmuleţului, făcând referire la o scenă din episodul 5 al sezonului 7 „Game of Thrones“ în care Jon Snow îl mângâie pe Drogo. 
 
Video-ul amuzant a fost imediat gustat de fanii de pe Instagram, devenind viral, cu peste 12 milioane de vizualizări. 
Emilia Clarke a făcut un obicei din a posta pe Instagram astfel de filmuleţe şi poze amuzante de pe platourile de filmare, spre deliciul fanilor serialului. 
   
 
citeste totul despre: