Sector 7, parodie despre izolarea la domiciliu: de ce e mai bine să stai acasă decât să revii la viaţa normală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video Sector 7
Captură video Sector 7

Grupul de umor Sector 7 a realizat o parodie despre izolarea la domiciliu în vremuri de pandemie prin care le aminteşte românilor „de ce e mai bine să stai acasă decât să revii la viaţa normală“.

„Te-ai săturat de izolarea la domiciliu? Simţi c-o iei razna de la atâta linişte în Capitală? Evită calmul cu Sunetele Bucureştiului!“, ne propun comedianţii de la Sector 7. 

Eu au realizat o compilaţie cu sunetele „caracteristice“ Captalei în vremuri de „normalitate“, precum sunetele de bormaşină de la 7 dimineaţa, când „vecinul dă găuri în perete fără motiv“, strigătele cumpărătorilor ambulanţi de „fiare vechi“ - şlagărul unei generaţii, sunetul unei intersecţii în asfaltare şi certuri în claxoane, cu înjurăturile din trafic aferente, şi altele. 

Sunetele Bucureştiului e compilaţie binaurală de chillout românesc, menită să-ţi amintească de ce e mai bine să #StaiAcasă decât să revii la viaţa normală“, se arată în descriere. 

Albumul poate fi ascultat pe YouTube şi Spotify. 

Ceartă în claxoane:

Satirizând aspecte ale vieţii de zi cu zi - de la probleme în trafic şi probleme în dragoste, până la reclame agasante şi lipsa de interes pentru educaţie a tinerilor, Sector 7 se numără printre pionierii umorului online din România şi au dat tonul distracţiei încă din 2006, când YouTube nici nu împlinise un an de existenţă.

În 2012, Sector 7 a ajuns în atenţia întregii ţări cu piesa „Mă-ta Are Cratimă“, realizată în colaborare cu Krem, clip care a câştigat titlul de Viralul Anului la Webstock Awards.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite