Cele mai inspirate glume după moţiune: „Viorica şi-a cumpărat o pungă cu pufuleţi şi la surprize i-o picat Guvernu'“

Cele mai inspirate glume după moţiune: „Viorica şi-a cumpărat o pungă cu pufuleţi şi la surprize i-o picat Guvernu'“

FOTO Original Inquam Photos/George Călin

Guvernul Dăncilă a picat azi, 10 octombrie, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a trecut cu 238 de voturi, iar românii au făcut haz de necazul premierului Viorica Dăncilă pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nimeni nu suntem de neînlocuit“. Nu, încă nu am dat startul glumelor, sunt vorbele premierului Viorica Dăncilă, în ziua căderii guvernului pe care l-a condus din 2018. 

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorităţii. Trei parlamentari PSD au votat alături de Opoziţie. PSD pierde Puterea după 7 ani şi jumătate de guvernare, cu o scurtă pauză – Cabinetul Cioloş. 

Şi pentru că moţiunea trece, glumele rămân, utilizatorii reţelelor de socializare s-au întrecut în ironii la adresa premierului Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc în luna noiembrie. 

Nu vă grăbiţi să deschideţi şampania. Până vor veni vremuri mai bune, pregătiţi-vă porţia de floricele şi aşezaţi-vă confortabil. Urmează cele mai inspirate glume (pe care le-am reperat până în momentul publicării acestui articol - n.r.), după căderea guvernului Dăncilă. 

P.S. Adio, Vio! 

Image may contain: 1 person, sitting, child and outdoorFOTO: Comedy Mall 

  

Din categoria „It's funny cause it's true“:

Când Victor Ponta se crede comediant şi o ia la roast pe Viorica Dăncilă pe „scena“ Palatului Parlamentului. Atenţie, acest video nu este un pamflet! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: