Whoopi Goldberg, mărturisiri intime: „Căsătoria nu a fost pentru mine!“

Whoopi Goldberg, mărturisiri intime: „Căsătoria nu a fost pentru mine!“

Whoopi Golberg a avut întotdeauna succes la bărbaţi (Foto: Profimedia)

La 30 de ani de la premiera peliculei Fantoma, Whoopi face mărturisiri abrupte despre fantomaticele ei iubiri şi incapacitatea ei de a păstra o relaţie pe termen lung

Ştiri pe aceeaşi temă

Probabil că atunci când te gândeşti la Fantoma, îţi aminteşti imediat scena atât de romantică şi erotică a olăritului, în care Demi Moore şi Patrick Swayze se îmbrăţişează. Îţi aminteşti şi că Patrick nu mai e printre noi, din păcate. Şi abia apoi îţi aminteşti de Whoopi. Dar paradoxul este că ea este singura care a rămas cu un Oscar în urma acelui film. Rolul clarvăzătoarei i-a cimentat atunci statutul la Hollywood, după ce câştigase deja un Grammy cu un one woman show. În anii care au urmat, Whoopi şi-a demonstrat multiplele valenţe, în calitate de compozitor, gazdă de talk show, activistă politică, designer de haine, autoare de cărţi (foto dreapta: cu o carte despre aranjarea mesei pentru diverse evenimente), dar şi cântăreaţă, aşa cum s-a văzut în pelicula Sister Act. 

Goldberg, fata de aur, părea că le poate face pe toate. Mai puţin... căsnicia. Acesta este lucrul pe care singură spune că nu l-a desluşit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările