Valentina Pelinel a băgat în reparaţii hotelul lui Borcea din Olimp. La ce tarife te poţi caza în sezonul estival

Valentina Pelinel a băgat în reparaţii hotelul lui Borcea din Olimp. La ce tarife te poţi caza în sezonul estival

Valentina Pelinel se implică în modernizările hotelului unde şefă este Mihaela Borcea. Foto: Facebook Valentina Pelinel

În hotelul omului de afaceri Cristi Borcea din staţiunea Olimp este în aceste zile forfotă mare deşi nu a venit încă sezonul estival. Unitatea de cazare o are şefă pe Mihaela, prima soţie a omului de afaceri dar acum, în modernizări se implică Valentina Pelinel, actuala nevastă. Deja au fost anunţate tarifele pentru noul sezon estival, care sunt mai mari decât cele practicate anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe litoral au început pregătirile pentru noul sezon estival. Fiecare administrator, investitor sau proprietar face investiţii şi modernizări după puteri şi buget. În Olimp, îţi atrage atenţia Complexul Pam Beach Resort & Spa, fost Muntenia, care în aceste zile este ca un furnicar, muncitori şi materiale intrând şi ieşind cu o frecvenţă demnă de vremurile bune ale litoralului. Unitatea de cazare are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble ( twin si matrimoniale)
 

Valentina Pelinel şefă de lucrări la Hotelul lui Borcea

 
Toată lumea ştie că este hotelul lui Cristi Borcea iar şefă este Mihaela Borcea, prima soţie a fostului acţionar de la Dinamo. În acest an este altfel, s-a implicat şi actuala soţie, Valentina Pelinel care a postat pe reţelele de socializare imagini de la modernizări.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările