Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, directoarea de imagine împuşcată de Alec Baldwin la filmări: „Asta n-a fost bine...”

Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, directoarea de imagine împuşcată de Alec Baldwin la filmări: „Asta n-a fost bine...”

Cu câteva secunde înainte de incident, Baldwin a fost văzut punându-şi mâna pe revolverul său Colt 45 pentru a se pregăti să filmeze scena Foto: Instagram

Membrii echipei de filmare a westernului „Rust” au dezvăluit noi informaţii despre ce s-a întâmplat în cazul incidentului mortal din data de 21 octombrie când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împuşcată de actorul Alec Baldwin, relatează Newsweek.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu câteva secunde înainte de incident, Baldwin a fost văzut punându-şi mâna pe revolverul său Colt 45 pentru a se pregăti să filmeze scena, spunându-le lui Hutchins şi celorlalţi membri ai echipei de filmare: 

„Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, şi 'Bang!”, relatează The Los Angeles Times care a realizat o amplă reconstituire a evenimentelor în urma discuţiilor cu martorii oculari şi revizuirii mesajelor text şi emailurilor trimise între aceştia, documentelor depuse la instanţa din Santa Fe unde este investigat cazul şi a altor surse de la faţa locului.
 
Însă arma - care trebuia să fie încărcată cu gloanţe false şi să nu conţină praf de puşcă - a tras cu un glonţ real. Brusc, ceea ce trebuia să fie o trecere în revistă rapidă a scenei s-a transformat în panică şi haos pe platoul de filmare. „Ce naiba s-a întâmplat?”, a strigat Baldwin în mod repetat în timp ce sunetul împuşcăturii a reverberat prin încăpere. 
 
Hutchins, care a fost lovită direct de glonţ, a căzut în braţele electricianului-şef, cu şiroaie de sânge curgându-i din piept. 
 
În spatele ei regizorul Joel Souza care a fost lovit în umăr de glonţ după ce acesta a trecut prin Hutchins, a urlat: „Ce naiba a fost asta? Arde!”.
 
Mai mulţi membri ai echipei de filmare au fugit înspre Hutchins, unii încercând să oprească sângerarea până la sosirea ambulanţei. 
 
The Times îl citează pe un operator de sunet care a relatat că îşi aminteşte privind în ochii lui Hutchins în timp ce regizoarea de imagine a putut fi auzită spunând: 
 
„Asta n-a fost bine... Asta n-a fost bine deloc”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările