Tragedia care i-a marcat viaţa lui Eric Clapton: „Prezenţa ei în viaţa mea a fost absolut vitală pentru recuperarea mea''

Tragedia care i-a marcat viaţa lui Eric Clapton: „Prezenţa ei în viaţa mea a fost absolut vitală pentru recuperarea mea''

Eric Clapton

Eric Clapton a obţinut un succes internaţional cu piesa „Lacrimi în Rai” , care are la bază o dramă personală. Piesa a apărut din durerea care a urmat morţii accidentale a fiului său, Conor, în vârstă de 4 ani, şi vorbeşte despre dorul unui părinte îndurerat.

Fiul pe care Clapton îl avea cu fosta sa iubită, actriţa italiană Lory del Santo, se juca în dimineaţa zilei de 20 martie 1991 în apartamentul din New York pe care îl împărtăţea cu mama sa.  Artistul stătea într-un hotel din apropiere şi se pregătea să-l ia pe Conor pentru un prânz planificat tată-fiu şi pentru o vizită la grădina zoologică din Central Park.

„Primul lucru de care îmi amintesc este telefonul pe care l-am primit”, a povestit Clapton într-un interviu din 1992 cu jurnalista britanică Sue Lawley. „De fapt, mă pregăteam să ies din camera de hotel şi să merg să-l iau la prânz''.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările