Tom Hanks, mesaj pentru cei care refuză să poarte mască de protecţie: Nu am niciun respect pentru voi. Este cel mai simplu lucru pe care poţi să-l faci

Tom Hanks, mesaj pentru cei care refuză să poarte mască de protecţie: Nu am niciun respect pentru voi. Este cel mai simplu lucru pe care poţi să-l faci

Tom Hanks FOTO Guliver/GEtty Images

Actorul american Tom Hanks, care s-a vindecat de Covid-19, a declarat că nu are „prea mult respect“ pentru persoanele care refuză să pună în practică măsurile de precauţie, precum purtarea unei măşti în spaţii publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tom Hanks (63 de ani) face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei. „Nu am niciun respect pentru cei care nu poartă mască”, a spus actorul.

„Nu înţeleg, pur şi simplu nu înţeleg. Este cel mai simplu lucru pe care poţi să-l faci. Iar dacă cineva doreşte să argumenteze de ce nu vor să facă asta, nu le-aş încredinţa nici măcar un permis de conducere. Dacă nu poţi purta o mască şi să te speli pe mâini, nu înţeleg... nu am pic de respect pentru tine, omule“, a spus Tom Hanks.
 
Filmul „Greyhound“, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.
 
„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a mai declarat Hanks.
 

Amintim că Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson, au fost printre primele staruri care au anunţat că au fost infectate cu noul coronavirus. În prima parte a lunii martie, actorul mărturisea că atât el, cât şi soţia sa, aflaţi în Australia, au fost testaţi pozitiv cu Covid-19.

După 14 zile au fost declaraţi vindecaţi şi au mai petrecut două săptămâni într-o casă închiriată în Australia. Apoi au revenit în Los Angeles. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: