Soţul actriţei Edith Gonzalez, care a murit din cauza cancerului, ar fi fost diagnosticat recent cu aceeaşi boală

Soţul actriţei Edith Gonzalez, care a murit din cauza cancerului, ar fi fost diagnosticat recent cu aceeaşi boală

Lorenzo Lazo şi Edith Gonzalez FOTO Instagram

Lorenzo Lazo, soţul regretatei actriţe de telenovele Edith Gonzalez, care a murit pe 13 iunie după ce a pierdut lupta cu cancerul, ar fi fost diagnosticat cu aceeaşi boală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul ovarian pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată, iar pe 14 iunie a fost înmormântată.

La scurt timp după tragica veste, a ieşit la iveală faptul că şi soţul actriţei, Lorenzo Lazo, un economist în vârstă de 64 de ani, cel care a ajutat-o pe actriţă în încercările sale de a învinge cancerul ovarian, a fost diagnosticat la rândul lui cu o formă de cancer.  
 
În presa din Mexic se vehiculează că şi Lorenzo ar fi confirmat că suferă de cancer, însă nu se cunosc prea multe informaţii în acest sens, potrivit anunţului făcut de Maria Patricia Castañeda, coordonator general al postului Televisa Espectáculos. 
 
  
 
   

În 2003, Lazo a cunoscut-o pe îndrăgita actriţă într-un restaurant din Mexic, dar la acea vreme el era căsătorit cu prima lui soţie, Concha de la Mora, care a murit după şase ani, tot în lupta cu o formă agresivă de cancer.
 
În 2009, pe vreme când abia devenise văduv, a început o relaţie cu actriţa din Doña Bárbara. Ulterior, în 2010, Lazo şi González au decis să se căsătorească în cadrul unei ceremonii intime şi au rămas împreună până la decesul vedetei. 
   
 
Nu este prima încercare la care au fost supuşi, cei doi trăind încă o dramă când celebra actriţă de telenovele a pierdut sarcina care i-ar fi făcut pe amândoi părinţii aceluiaşi copil. 
 
Edith Gonzalez are o fetiţă, pe Constanza, în vârstă de 14 ani, din relaţia cu politicianul Santiago Creel, în timp ce Lazo are tot o fiică din prima căsătorie, pe Lorenza.
 
Edith Gonzalez, fiica ei, Lorenzo Lazo şi fiica lui din prima căsătorie FOTO Instagram
 

Edith Gonzalez şi-a planificat singură înmormântarea

 
Edith Gonzalez şi-a dat seama că nu mai are mult de trăit atunci când a aflat că i-a recidivat cancerul ovarian. Ea i-a cerut fratelui ei, Victor Manuel, să o deconecteze de la aparate odată ce intră în moarte cerebrală şi să „o lase să plece din această lume în pace“. Edith Gonzalez a vrut ca trupul ei să fie depus la teatrul pe care l-a iubit, ANDA (Teatrul Naţional Asociaţia Actorilor), locaţie unde a avut loc şi ceremonia funerară a actriţei.
 
Mai mult, îndrăgita actriţă de telenovele i-a lăsat o scrisoare emoţionantă fiicei sale, Constanza, în vârstă de 14 ani, în care îi transmite că viaţa este frumoasă şi că ea este puternică.
 
Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. 
 
În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine. 
 
Edith Gonzalez şi-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la vârsta de doar 4 ani, cu rolul din „Cosa juzgada“. A cunoscut succesul la 13 ani, cu apariţia din „Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“, iar cariera ei a explodat de-a dreptul în 1993 odată cu rolul din „Corazon salvaje/Inimă salbatică“, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. 
 
Au urmat apoi rolurile din „Aventurera“ (1998), „Dragostea învinge“, „Salome“ (2001), „Pădurea blestemată“ (2004). A mai jucat, apoi, în filmul „Deseo“ (2008) şi în telenovelele „Dona Barbara“ (2008) şi „Cameleones“ (2009).
 

       

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: