SERIAL OK!: Secrete scandaloase ale vechiului Hollywood

SERIAL OK!: Secrete scandaloase ale vechiului Hollywood

Secretele actorilor Marlon Brando şi Marilyn Monroe, în ediţia de colecţie OK!, „Legendele Hollywoodului“, din 24 octombrie

Sex, intrigi politice, prostituţie, drame şi scandaluri subterane. Toate sunt ingrediente pe care s-a ridicat Cetatea Filmului, iar acestea sunt doar câteva dintre poveştile picante, dezvăluite în ediţia de colecţie marca OK!, „Legendele Hollywoodului“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lui Marlon Brando îi plăceau bărbaţii

„Homosexualitatea e atât de la modă, încât nu mai e subiect de ştire. Ca mulţi bărbaţi, şi eu am avut experienţe homo­sexuale şi nu mi-e ruşine cu asta“, a declarat, la un moment dat, Brando. De altfel, prin culisele Hollywoodului, a circulat o vreme o fotografie (ajunsă finalmente şi pe Internet): un cadru apropiat al lui Marlon, cu buzele în jurul unui membru erect (...)

Care este adevărul despre moartea actriţei Marilyn Monroe?

A fost omorâtă? Numeroase teorii ale conspiraţiei i-au implicat în moartea celei mai iubite stele de cinema pe fraţii Kennedy, FBI-ul sau Mafia (...)

Marlene Dietrich a vrut să-l omoare pe Hitler! 

Diva visa că poate împleti ca nimeni altcineva sexul cu politica. Şi a mers până într-acolo încât să viseze că ea ar fi putut să-l asasineze pe Hitler. Cu un plan conform căruia ar fi acceptat să facă un singur film în Germania, cu condiţia de-a fi lăsată o noapte cu Fuhrerul (...)

Află mai multe despre secretele starurilor pe www.okmagazine.ro, dar şi cu amănunte picante în ediţia de colecţie OK!, "Legendele Hollywoodului" din 24 octombrie!


Albumul, oferit de revista OK!, prezină 24 de poveşti emblematice într-un album dedicat idolilor care au trăit cu adevărat, dincolo de succes şi faimă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările