Scandal la Palatul Buckingham. Meghan Markle este acuzată de hărţuire, iar casa regală se anunţă foarte îngrijorată

Scandal la Palatul Buckingham. Meghan Markle este acuzată de hărţuire, iar casa regală se anunţă foarte îngrijorată

Prinţul Harry şi Meghan Markle / FOTO captură video

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, este acuzată de hărţuire de către un fost membru al staff-ului de la Palatul Buckingham, din perioada în care aceasta locuia cu familia regală britanică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presa britanică a relatat miercuri că există o plângere pentru hărţuire pe numele lui Meghan Mankles, depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, fostul secretar de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Meghan Markle a anunţat, printr-un purtător de cuvânt, că este ”întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi care este profund implicată în sprijinirea celor care au trecut prin suferinţe şi traume”.
 
Pe de altă parte, The Guardian notează că reacţia Palatului Buckingham este una neobişnuită, casa regală anunţând printr-un comunicat că este „foarte îngrijorată” de acuzaţiile care îi sunt aduse soţiei prinţului Harry.
 
„În consecinţă, echipa noastră de resurse umane va investiga circumstanţele descrise în articol (n.red. articolul din ziarul The Times, care a publicat prima dată acuzaţiile). Membri ai staff-ului angajat la acele moment, inclusiv cei care au părăsit între timp Palatul Buckingham, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea ce lecţii putem învăţa”, arată comunicatul.
 
Avocaţii cuplului au declarat, însă, pentru The Times că ziarul „a fost folosit de Palatul Buckingham pentru a inventa o poveste cu totul falsă” înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey celor doi. Presa britanică se aşteaptă ca interviul să fie unul controversat, cei doi urmând să facă dezvăluiri despre familia regală şi presiunile la care au fost supuşi în contextul retragerii lor din aceasta anul trecut.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările