Robert de Niro a dat prima declaraţie după despărţirea de soţie. Cei doi au fost împreună peste 20 de ani

Robert de Niro a dat prima declaraţie după despărţirea de soţie. Cei doi au fost împreună peste 20 de ani

Robert De Niro FOTO Guliver/Getty Images

Robert De Niro (75 de ani) a făcut prima declaraţie publică, după ce a apărut vestea că el şi actriţa americană Grace Hightower (63 de ani) au decis să se despartă după un mariaj de mai bine de 20 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robert De Niro a confirmat divorţul de Grace Hightower, care i-a fost soţie vreme de 21 de ani, potrivit Daily Mail
 
Această veste a apărut în urmă cu o săptămână, odată cu zvonurile că actorii deja nu mai locuiesc împreună. 
 
Într-o declaraţie publică, starul a mărturisit: „Eu şi Grace avem doi copii frumoşi împreună. Intrăm într-o perioadă de tranziţie în relaţia noastră, care e un proces dificil, dar constructiv. O consider pe Grace o mamă minunată şi cer intimitate şi respect din partea tuturor“. 
 
Robert De Niro  şi Grace Hightower FOTO Guliver/Getty Images
 
Robert De Niro şi Grace Hightower au mai avut probleme în mariajul lor şi aceasta nu este prima despărţire dintre cei doi actori. Căsătoriţi din anul 1997, De Niro a depus actele de divorţ doi ani mai târziu, în 1999, însă nu a fost finalizat. 
 
Ulterior, Robert şi Grace s-au împăcat, iar cinci ani mai târziu, în 2004, şi-au reînnoit jurămintele. 
 
De Niro a vorbit despre sentimentele sale legate de căsătorie într-un interviu din 2013, când spunea că secretul unei căsnicii fericite implică „o mulţime de lucruri de oferit, dar şi de primit, în acelaşi timp“. Cu toate acestea, el a împărtăşit câteva sfaturi cu The Independent în 2014, spunând: „Singurul lucru pe care aş putea să-l spun este că, dacă te căsătoreşti, e mai simplu să te desparţi dacă nu ai copii“. 
 
Din mariajul cu Grace, De Niro are un fiu, Eliot, în vârstă de 20 de ani, şi o fiică, Helen, în vârstă de şase ani. 
 
Actorul a mai fost căsătorit 12 ani cu actriţa Diahnne Abbott (73 de ani), cu care are doi copii, Drena (47 de ani) şi Raphael (42 de ani). Şi Toukie Smith i-a dăruit lui De Niro o pereche de gemeni, pe Aaron şi Julian. Pentru Hightower, căsătoria cu De Niro este prima. 
 
Robert De Niro este unul dintre cei mai apreciaţi actori, fiind câştigătorul a două Oscaruri. Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt: „Naşul: Partea II“,  „Taxi Driver“, „Raging Bull“, „Băieţi buni“, „Casino“, „Incoruptibilii“, „Promontoriul groazei“, „A fost odată în America“, „Vânătorul de cerbi“ şi „Heat“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările