Reacţia Ioanei Ginghină după ce Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se cu Adriana Titieni

Reacţia Ioanei Ginghină după ce Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se cu Adriana Titieni

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat în urmă cu o lună FOTO Acasă TV

Actriţa Ioana Ginghină (41 de ani) a reacţionat după ce fostul ei soţ, actorul Alexandru Papadopol (44 de ani), a fost surprins sărutându-se în public cu acriţa Adriana Titieni (43 de ani), fosta soţie a celebrului actor şi fost rector al UNATC Adrian Titieni (56 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

La o lună după ce a divorţat de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol a fost surprins în ipostaze tandre alături de Adriana Titieni, actriţă, moderatoare şi realizatoare de emisiuni radio şi TV şi fosta soţie a lui Adrian Titieni. 

Ioana Ginghină a reacţionat cu privire la imaginile apărute în presă. Actriţa, care i-a fost soţie timp de 12 ani lui Papadopol, alături de care are o fiică, Ruxandra (11 ani), a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars că nu a ştiut nimic despre ceea ce pare a fi noua relaţie a fostului său soţ. 
 
Ioana Ginghină s-a arătat oarecum nemulţumită de faptul că Papadopol s-a afişat în public, degajat, şi au fost surprinse „atâtea săruturi pătimaşe“ cu o altă femeie, invocând faptul că fiica lor ar putea fi afectată de astfel de subiecte apărute în mediul online şi în presă. 
 
„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă“, a precizat Ioana Ginghină.
 
„Nu bănuiam. Noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. El a plecat din februarie de acasă, deci eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul (motivul despărţirii - n.red.). Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul“, a mai spus actriţa. 
 
Alexandru Papadopol şi Adriana Titieni FOTO Spynews
 
Adriana Titieni a jucat în mai multe producţii cinematografice şi de televiziune alături de Ioana Ginghină şi Adrian Titieni, cum ar fi serialul «În familie». Între timp, au apărut zvonuri care spun că Adriana Irimescu, fostă Titieni, a divorţat de marele actor Adrian Titieni în urmă cu un an şi jumătate, potrivit Cancan.ro.
 
Adriana Titieni FOTO Cinemagia
 
Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină s-au despărţit după o căsnicie de 12 ani. Cei doi au împreună o fiică, Ruxandra, în vârstă de 11 ani. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: