Reacţia fabuloasă a lui David Beckham în faţa unei farse a comediantului James Corden VIDEO

Reacţia fabuloasă a lui David Beckham în faţa unei farse a comediantului James Corden VIDEO

David Beckham FOTO Guliver/Getty Images

Fostul fotbalist David Beckham, în vârstă de 43 de ani, a fost victima unei farse pusă la cale de comediantul James Corden (40 de ani), şi, chiar dacă a fost vizibil deranjat, starul şi-a păstrat calmul şi a fost incredibil de politicos.

Ştiri pe aceeaşi temă

David Beckham a fost omagiat la începutul acestei luni cu o statuie în faţa stadionului echipei Los Angeles Galaxy, pentru contribuţia avută la dezvoltarea campionatului american de fotbal.
 
Însă înainte de a se bucura de adevărata statuie, Beckham a fost victima unei farse pusă la cale de echipa emisiunii „The Late Late Show“, realizată de comediantul James Cordon (40 de ani).
 
Fotbalistul a fost chemat pentru a revedea statuia înainte de a fi expusă în faţa stadionului. 

Echipa emisiunii i-a prezentat în schimb o statuie falsă, care nu semăna deloc cu starul, ba dimpotrivă: avea trei dinţi, bărbia mult alungită şi posteriorul exagerat de mare. 
 
Fury: In a clip released on Monday's The Late Late Show, the former footballer, 43, was less than impressed as he branded the sculpture 'embarrassing' and ordered the filming crew to 'stop the cameras'
Falsa statuie a lui David Beckham 
 
Când a fost descoperită, David a rămas înmărmurit, dar a încercat să-şi păstreze calmul. În cele din urmă, jenat de ideea că „oribila“ statuie va fi expusă în public, în prezenţa presei, Beckham a răbufnit.
 
„Ăsta nu sunt eu, nu arată ca mine. Doar la păr ne asemănăm. Nu puteţi pune aşa ceva în faţa stadionului. Vor veni din Londra şi părinţii mei, soţia mea, e ceva important pentru mine şi cred că şi pentru cei de la club. Am noroc că copiii mei nu vor fi aici, altfel ar fi început să plângă dacă ar fi văzut statuia asta“, a reacţionat Beckham. 
 
În scenă a apărut şi „sculptorul“, care s-a justificat explicându-i că: „Într-adevăr, ai un păr grozav. Dar ai ieşit aşa pentru că am încercat să te surprind în mişcare, aşa arăţi“.
 
„Uită-te la bărbia mea. Şi la fundul meu. E imens. Aşa arăt eu?“, a replicat Beckham, iritat. 
 
În timpul farsei, Beckham era tot mai agitat şi disperat, în timp ce actorii care participau la farsă se amuzau de reacţia acestuia.
 
 
De asemenea, în cele din urmă, a avut loc şi un „accident“, statuia fiind dărâmată „din greşeală“ de şoferul care voia să o ducă pe stadion. 
 
„Mi-aţi făcut o favoare“, a fost replica starului. 
 
La final, James Corden, autorul principal al farsei, a intrat în scenă şi Beckham a respirat uşurat, înţelegând că este vorba despre o glumă şi că statuia respectivă nu era cea originală. 
 
The real deal: Earlier this month, LA Galaxy kicked off its 2019 season with a ceremony honoring the father-of-four, and unveiled his glittering statue during the event, which was attended by wife Victoria, 44
David Beckham şi Victoria Beckham, în faţa adevăratei statui care-l omagiază pe fostul fotbalist 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările