Primele Doamne care au adus stil la Casa Albă. Ce au purtat Jackie, Melania sau Michelle la ceremoniile de depunere a jurământului?

Primele Doamne care au adus stil la Casa Albă. Ce au purtat Jackie, Melania sau Michelle la ceremoniile de depunere a jurământului?

Ne-am despărţit deja de unul dintre cei mai controversaţi preşedinţi ai Americii, Donald Trump, dar şi de una dintre cele mai elegante Prime Doamne din toate timpurile. Este vorba despre Melania Trump, fostul fotomodel.

Donald Trump a plecat, iar noul preşedinte Joe Biden va depunde jurământul alături de vice-preşedintele Kamala Harris în faţa Capitoliului din Washington, alături de o serie de invitaţi celebri şi politicieni, însă fără să fie susţinuţi în persoană de mulţimile prezente până acum la un asfel de eveniment. Din cauza pandemiei, publicul a fost rugat să privească ceremonia de acasă, organizatorii urmând să umple locurile libere din faţa scenei cu steaguri ale Americii.

Din păcate, odată cu absenţa lui Donald Trump de la ceremonie, suntem privaţi şi de un nou spectacol fashion al soţiei sale, Melania Trump. Compensează cu ţinutele lor noua Primă Doamnă Jill Biden şi fostele deţinătoare ale acestei poziţii, Michelle Obama, Laura Bush sau Hillary Clinton. Vă invităm să admiraţi cele mai frumoase ţinute pe care le-au purtat, de-a lungul timpului, cele mai şic Primele Doamne ale Americii, la depunerea jurământului de către soţii lor.

Jackie Kennedy a dat tonul

A fost femeia care a revoluţionat termenul de şic la Casa Albă. La ceremonia de pe 20 ianuarie 1961, aceasta a strălucit alături de soţul ei, John F. Kennedy, iar ţinuta ei a fost pur şi simplu perfectă: o haină într-o nuanţă plăcută de bleu, completată de o pălărie în formă de ou, creată de Halston, mănuşi albe lungi şi manşon din blană. La capitolul vestimentar, Jackie nu şi-a mai găsit rivală până la...

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările