Povestea tristă a lui Vladimir Găitan, actorul care a pierdut şapte copii. Interviu cu singura lui fiică

Povestea tristă a lui Vladimir Găitan, actorul care a pierdut şapte copii. Interviu cu singura lui fiică

Gloria şi Vladimir Găitan FOTO Laszlo Raduly

Un actor care a tânjit atât de mult după rolul de părinte încât a ajuns să-l joace magistral. Şi o fiică de 33 de ani ce poartă un nume care i-a fost în egală măsură scut şi povară.

Gloria Găitan a ales acelaşi drum în carieră precum celebrul şi talentatul ei tată, absolvind în 2007 UNATC. O alegere care n-a fost tocmai pe placul părintelui ei. Care au fost motivele ne-au spus într-o mai veche discuţie cu OK! Magazine.

Totuşi, odată alegerea făcută, Vladimit Găitan i-a fost alături fiicei. Au şi jucat împreună în spectacolul „Soare pentru doi” la Teatrul de Comedie. Iar acum, pe Gloria o poţi vedea la acelaşi teatru în „Îmblânzirea scorpiei”, un spectacol muzical după William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag.

Aţi fost un tată sever?

Gloria Găitan: M-a răsfăţat exagerat de mult. În timp ce mama încerca să deţină controlul, el mă răsfăţa nemăsurat.

Vladimir Găitan: Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut.

Citeşte continuarea acestui interviu inedit aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările