Povestea de iubire cu final nefericit dintre Salman Khan şi Aishwarya Rai: “Capitolul Salman a fost un coşmar în viaţa mea”

Povestea de iubire cu final nefericit dintre Salman Khan şi Aishwarya Rai: “Capitolul Salman a fost un coşmar în viaţa mea”

Salman Khan şi  Aishwarya au avut o relaţie greu încercată

Cu mult înainte ca superstarul de la Bollywood să aibă o relaţie cu Iulia Vîntur, acesta a trăit o dragoste tumultuoasă cu o altă vedetă, cunoscută şi pe plan mondial, superba actriţă Aishwarya Rai. Însă finalul iubirii lor a fost unul foarte dureros şi nefericit...

Ştiri pe aceeaşi temă

Aishwarya şi Salman şi-au făcut publică relaţia în 1999, deşi presa locală suspecta faptul că cei doi se iubeau încă din 1997, pe când actorul avea o relaţie începută cu opt ani în urmă cu Somy Ali. Povestea lor s-a înfiripat pe platourile de filmare şi a sfârşit pe prima pagină a tabloidelor indiene, după doi ani plini de pasiune, dar şi de durere. In timp ce toată lumea visa la o nuntă ca-n poveşti între cei doi actori iubiţi ai Indiei, în culisele relaţiei se duceau adevărate războaie din cauza firii pasionale a actorului, care o acuza pe Aishwarya că nu îi împărtăşeşte dragostea şi că îl înşală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările