OK! Fratele rebel al lui Miley Cyrus: tatuat din cap până-n picioare

OK! Fratele rebel al lui Miley Cyrus: tatuat din cap până-n picioare

Doi rebeli ai familiei Cyrus. FOTO Instagram

Credeaţi că doar Miley este rebela familiei, cea care sfidează normele societăţii şi şochează publicul? Ei bine, varianta masculină a vedetei este chiar unul dintre fraţii ei.

Trace Cyrus este, de fapt, fratele de tată al lui Miley şi are 27 de ani. De asemenea, deţine atât de multe tatuaje, că pielea lui este, practic, îmbrăcată cu ele. Chiar şi pe faţă, tânărul muzician şi-a ales un desen monocromatic în ton cu toate celelalte inspirate din creştinism (figurile religioase), istorie şi gotic. Nici mâinile sale nu au fost scutite de acele de cerneală sub formă de litere şi cifre. Partea amuzantă şi oarecum jenantă este că, pe spate, şi-a făcut reclamă proprie pentru linia vestimentară, tatuându-şi cuvintele: “Southern Made Hollywood Paid”. Profund…

Ce mai, nici n-are nevoie de cămaşă… “Ce iubesc la viaţa asta este arta. E doar un motiv pentru care tot corpul meu e acoperit de tatuaje. Mereu am fost în industria modei şi m-am gândit că ar fi minunat să am o linie vestimentară – dar nu am crezut că voi avea şansa asta”, mărturiseşte Trace.
 

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată fratele lui Miley

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările